Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Πολιτική Αστρολογία: Η Πανσέληνος της 16/10 τραντάζει τον πλανήτη

Πολιτική Αστρολογία: Η Πανσέληνος της 16/10 τραντάζει τον πλανήτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύσκολες μέρες για την Ελλάδα φέρνει η φορτισμένη Πανσέληνος (Super Moon) το βράδυ της Κυριακής 16 Οκτωβρίου 2016 και σε συνδυασμό με το δύσκολο πλανητικό τετράγωνο Άρη – Ουρανού στις 28 Οκτωβρίου ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Η χώρα μας μπαίνει στη δίνη του κυκλώνα του διεθνούς «γίγνεσθαι», ενώ οι εξελίξεις θα σημάνουν την αρχή μιας περιόδου με πολιτικό ενδιαφέρον.

Η Μαύρη Σελήνη θα σημάνει την έναρξη της αφύπνισης και των παγκόσμιων αλλαγών, ενώ η Πανσέληνος και το τετράγωνο Άρη – Ουρανού φέρνει στο προσκήνιο κύκλο εκπλήξεων και σημαντικών γεγονότων.

Η κατάσταση θα μπορούσε να παρομοιαστεί με το θηλυκό που κυοφορεί τον σπόρο της νέας ζωής προς το φως.

Όμως μία εγκυμοσύνη έχεις εξάρσεις και νηνεμίες, άλλοτε σαν ηφαίστειο και άλλοτε σαν ήρεμη θάλασσα.

Έτσι θα μοιάζει το σκηνικό και αυτό γιατί οι πλανητικές κινήσεις παράλληλα με τη “φλεγόμενη” Σελήνη δημιουργούν εκρηκτικό μείγμα.

Σκάνδαλα-σοκ

Ανάμεσα στις πλανητικές κινήσεις ενδιαφέρον έχουν η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ζυγού και του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Ο Δίας στον Ζυγό φέρνει πολιτικά και δικαστικά σκάνδαλα που θα σοκάρουν αλλά και διπλωματικές επιτεύξεις που ρυθμίζουν νευραλγικά ζητήματα.

Ο Άρης στο ζώδιο του Αιγόκερου σε συνδυασμό με την Πλουτώνια θα σημάνει μια ισχυρή προειδοποιητική σήμανση για τρομοκρατικά χτυπήματα ή και δολοφονίες ηγετών.

Σε πλανητικό επίπεδο αρχίζει μπαράζ φυσικών φαινομένων.

Σε ό,τι έχει σχέση με την Πανσέληνο στην 23η μοίρα του Κριού που θα ευθυγραμμιστεί με Ουρανό και Έριδα: Πρόκειται για μια Πανσέληνο υψηλά φορτισμένη.

Ομαδικές εκτελέσεις και επιθέσεις αυτοκτονίας είναι πιθανόν να προκαλέσουν πόλεμο και η Ελλάδα ξεκάθαρα πλέον μπαίνει στη δίνη του κυκλώνα.

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα, Δικαιοσύνη και Εκκλησία αποκτούν συγκρουσιακές σχέσεις με την ηγεσία.

Η Ελλάδα καλείται να συναντηθεί με την Ιστορία της.

Όπως επισημαίνει η ίδια, πυροδότηση στις εξελίξεις δίνει στις 28 Οκτωβρίου το τετράγωνο Άρη – Ουρανού στην 22η μοίρα του Αιγόκερου, με εξεγέρσεις και αίτημα του βασανισμένου λαού για ελευθερία.

Τη δυνατή όψη της Πανσελήνου θα βιώσουν και άλλες χώρες: Επιθέσεις και φυλετικές συγκρούσεις σε Σικάγο, Ιλινόις, Νέα Υόρκη. Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, πλήγμα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα στη Γερμανία και επιθέσεις στο Ντίσελντορφ. Στην Τουρκία οικονομικοπολιτικά σκάνδαλα και τρομοκρατικό χτύπημα και σε Αγγλία – Γαλλία, πολιτικά ξεσκεπάσματα και επιθέσεις από μυστικούς πράκτορες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

26 Δεκεμβρίου: Η «Ψυχρή Πανσέληνος»

Στις 30 Αυγούστου θα έχουμε τη μεγαλύτερη και φωτεινότερη υπερπανσέληνο του 2023

Στις 30/8 η δεύτερη πανσέληνος του Αυγούστου – Το «Μπλε Φεγγάρι»

Πανσέληνος του Οξύρρυγχου – Δύο φεγγάρια τον Αύγουστο

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Το στρατηγικό σχέδιο της βελτίωσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr