Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Γιάννης Τριήρης
Ανεξάρτητος Αρθρογράφος

ΔΝΤ και Ευρωπαίοι απλά θέλουν να μας σκοτώσουν με διαφορετικό τρόπο

ΔΝΤ και Ευρωπαίοι απλά  θέλουν να μας σκοτώσουν με διαφορετικό τρόπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες, ούτε το αμερικανοτραφές ΔΝΤ ούτε οι Ευρωπαίοι δανειστές.

Και οι δυο θέλουν να διαφυλάξουν τα δικά τους συμφέροντα, αγνοώντας πλήρως τις ανάγκες του ελληνικού λαού .

Από εμάς απομένει να διαλέξουμε πιο θάνατο θεωρούμε πιο ανώδυνο ή με ποιο τρόπο έστω και επώδυνα θα απομακρύνουμε όσο πιο πολύ μπορούμε τον αφανισμό μας.

Όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια των μνημονίων, αποδείχτηκε ότι οι όποιες ενέργειες έγιναν από μέρους των δανειστών μας πέραν του Ατλαντικού αλλά και εντός της γηραιάς ηπείρου δεν αποσκοπούσαν στο να δώσουν χείρα βοηθείας στην Ελλάδα, αλλά στο να διασφαλιστούν τα συμφέροντα κρατών και κεφαλαίου στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία.

Άλλωστε αυτό έχει ειπωθεί και γραφτεί όχι μόνοι από Έλληνες αλλά και από ξένους αναλυτές και έγκριτα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

ΔΝΤ και ευρωπαίοι δανειστές «παλεύουν» με την Ελλάδα για τα συμφέροντα τους και δεν «παλεύουν» για να σώσουν την ίδια την Ελλάδα.

Η διαμάχες μεταξύ ευρωπαίων και ΔΝΤ για τα μέτρα που πρέπει να επιβληθούν στην Ελλάδα δεν γίνονται για να σωθεί η χώρα, αλλά για να μας πάρουν ότι τους χρωστάμε και δεν τους χρωστάμε.

Το ΔΝΤ για παράδειγμα ζητάει το κούρεμα του ελληνικού χρέους με αντίτιμο θανατικά μέτρα λιτότητας, γιατί το κούρεμα θα γίνει μόνο από τους Ευρωπαίους και όχι από το Ταμείο. Έτσι αυτό δεν πρόκειται να χαρίσει τίποτα απολύτως στην Ελλάδα. Και βέβαια ζητάει εξωφρενικά μέτρα λιτότητας για να μπορέσει να λάβει τα χρωστούμενα από την χώρα μας σε βάθος χρόνου.

Από την άλλη οι Ευρωπαίοι δανειστές ούτε που θέλουν να ακούσουν την περίπτωση κουρέματος του ελληνικού χρέους προς αυτούς, αφού και αυτοί θέλουν να μας πάρουν ότι τους χρωστάμε και ότι δεν τους χρωστάμε. Ταυτόχρονα και αυτοί ζητούν σκληρά μέτρα, αλλά με πιο «εξευγενισμένο» αλλά εξίσου θανατερό τρόπο.

Αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια. ΔΝΤ και Ευρωπαίοι θέλουν να οδηγήσουν το λαό αυτό της χώρας στην εξαθλίωση για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους, είτε τα δικαιούνται είτε όχι.

Θέλουν να μας σκοτώσουν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας.

  • Οι μουλάδες με την ουρά στα σκέλια – Οι «τζάμπα μάγκες»
    Αρθρογράφος, Συγγραφέας
  • Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις
    Επιχειρηματίας, Πρώην Βουλευτής
  • Η φύση του σκορπιού
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
    Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
    Follow @tribunegr