Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Γιάννης Τριήρης
Ανεξάρτητος Αρθρογράφος

«Πόθεν έσχες» πολιτικών – Πίστευε και μη ερεύνα

«Πόθεν έσχες» πολιτικών – Πίστευε και μη ερεύνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την ειλικρίνεια των πολιτικών ανδρών και γυναικών αυτής της χώρας; Κανένας βέβαια. Γιατί ότι λένε το υλοποιούν, ότι τάζουν το κάνουν πράξη.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλοπροαίρετος Έλληνας πολίτης που να θέτει υπό αμφισβήτηση τους πολιτικούς μας. Γι αυτό άλλωστε τους εκλέγει και τους επανεκλέγει.

Ιδιαίτερα του πολιτικούς από τα λεγόμενα μεγάλα τζάκια, που έχουν γίνει με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών πραγματικές δυναστείες.

Αυτούς τους πιστεύουμε περισσότερο απ΄ όλους και φροντίζουμε να τους ψηφίσουμε από πατέρα σε γιο και πολλές φορές από πάππου προς πάππου.

Γιατί τους πιστεύουμε ότι και να μας λένε, ότι και να μας δηλώνουν.

Έχουμε πάθει κάτι δηλαδή σαν αυτό που λέμε εμείς οι χριστιανοί «πίστευε και μη ερεύνα».

Τώρα θα μου πείτε γιατί τα γράφω αυτά. Απλά γιατί διάβασα τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών που δόθηκαν σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 στην δημοσιότητα.

Και οφείλω να ομολογήσω ότι σε κάποιες περιπτώσεις μ ΄ έπιασε το πολύ χριστιανικό μου.

Γιατί διαπίστωσα για μια ακόμη χρονιά, διαβάζοντας τα «πόθεν έσχες» ότι μεγάλος αριθμός πολιτικών μας βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα οικονομικά από πολλούς συμπολίτες μας της λεγόμενης μεσαίας τάξης. Και δεν ξέρω πως αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να βοηθηθούν. Γιατί έχουν και έξοδα στην προσπάθεια τους να σώσουν την χώρα.

Πολιτικός αρχηγός , από μεγάλο τζάκι, περισπούδαστος μάλιστα, με πολλά πτυχία και μεταπτυχιακά στα ακριβότερα (και καλύτερα;) πανεπιστήμια του κόσμου και με καριέρα πριν γίνει πολιτικός σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό (που πληρώνουν καλά στα στελέχη τους) δεν έχει στην τράπεζα παρά μόνο περίπου 50.000 ευρώ (σε ευρώ και δολάρια) και κάτι μετοχούλες κάτω από 10.000 ευρώ.

Αυτά είναι τα προβλήματα. Τόσα χρόνια δουλειά και επειδή έγινε πολιτικός ο τραπεζικός λογαριασμός του έχει μόλις μερικές χιλιάδες ευρώ που τις έχει ακόμη και ένας πολίτης μεσαίας οικονομικής εμβέλειας, έστω και αν αυτό οφείλεται στις οικονομίες των περασμένων καλών χρόνων προ μνημονίων ή στην βοήθεια από την οικογένεια του ή ακόμη και στο ότι πήρε το εφάπαξ του ρε αδελφέ.

Αυτή είναι η αλήθεια και την αποδεικνύουν τα …«πόθεν έσχες» κάποιων πολιτικών.

  • Μάτι-Τέμπη, «βδέλλες» και «ύαινες» – Ισοζύγιο της ντροπής
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • «Ρωσικός Κόσμος»: Μία «μεγαλοϊδεατική» χίμαιρα δια χειρός Ντούγκιν
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Ο «Ρωσικός Κόσμος» αποκρυφιστική δυϊστική (μανιχαϊστική) κοσμολογία, μια τεχνητή έννοια εθνικισμού και ιμπεριαλισμού
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
    Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
    Follow @tribunegr