Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Ιακωβίνος
Παρασκήνια και Παραπολιτικά

“Δεν θα με ρίξει ένα κωλόσπιτο”

“Δεν θα με ρίξει ένα κωλόσπιτο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πού να το φανταζόταν ο Βαγγέλης ο Γιαννόπουλος ότι 22 χρόνια μετά θα τον κοπιάρει ένας Μητσοτάκης για το περιβόητο “κωλόσπιτο”.

Η Νέα Δημοκρατία διά του Αδώνιδος Γεωργιάδη που τρέχει από κανάλι σε κανάλι πιο γρήγορα και από τότε που προσπαθούσε να προλάβει την προθεσμία για την υποψηφιότητά του, επιμένει σε συγκεκριμένο μοτίβο. Εναλλάσει το αφήγημά της χωρίς κανέναν δισταγμό, αρκεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το θέμα του πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη και της συζύγου του αναφορικά με την αγορά πολυτελούς σπιτιού στο Παρίσι, καλλιεργώντας διαρκώς κλίμα με οσμή σκανδάλου.

Οι μετακύληση σε τρία διαφορετικά αφηγήματα μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες δεν δείχνει να προβληματίζει βέβαια κανέναν στη ΝΔ. Εδώ που τα λέμε ούτε τη μεγάλη πλειοψηφία των Μέσων που διυλίζουν το “ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι” και καταπίνουν το σπίτι του Βολταίρου αξίας κάποιων εκατομμυρίων.

Στην αρχή ο Τσίπρας πήγε στο Παρίσι εν κρυπτώ για να πάει με την οικογένειά του στη Eurodisney.

Μετά ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ διερρύγνυε τα ιμάτιά του πως “ούτε ένας Έλληνας δεν πιστεύει πως συναντήθηκε με τη L’Oreal και την Rothchild για επενδύσεις και την προετοιμασία εξόδου στις αγορές.

Μετά που αμφότερες οι εταιρίες επιβεβαίωσαν τις συναντήσεις, ξεκίνησε η σπέκουλα με τον ΟΔΔΗΧ και τα υπονοούμενα για “υπόγειες συναλλαγές”.

Τώρα – μέχρι νεωτέρας – είμαστε στη φάση της λάσπης στον ανεμιστήρα με υπονοούμενα. Δηλαδή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πολιτεύεται με “μπηχτές”, χωρίς να λέει ευθέως αυτό που εννοεί.

“Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού” δηλαδή.

Πέραν αυτού ωστόσο, στο αφήγημα της ΝΔ εντοπίζει κανείς μία παγκόσμια πρωτοτυπία. Η ηγετική ομάδα της ΝΔ ζητά εφόσον είναι όλα καθαρά να απαντήσει η κυβέρνηση για το ταξίδι στο Παρίσι, αλλά την ίδια ώρα αν και ισχυρίζεται ότι όλα είναι “κρυστάλλινα” στην υπόθεση του πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, απαξιεί να δώσει απαντήσεις.

Ο κ. Κικίλιας έφτασε στο σημείο να πει ότι “τέτοιες υποθέσεις έχουν οδηγήσει σε παραιτήσεις πρωθυπουργούς”, αλλά δείχνει να ξεχνά ότι υποθέσεις με προβληματικά πόθεν έσχες έχουν οδηγήσει στο παρελθόν άλλους σε άλλες ατραπούς… Όχι ότι ισχύει κάτι τέτοιο στην περίπτωση Μητσοτάκη. Φευ!

Αλλά αφού είναι τόσο καθαρά, ας δώσει το πόθεν έσχες για το κατά Γιαννόπουλο “κωλόσπιτο” στη δημοσιότητα να πείσει και τον πλέον κακόπιστο και να πάρει φαλάγγι και την κυβέρνηση…

  • Μάτι-Τέμπη, «βδέλλες» και «ύαινες» – Ισοζύγιο της ντροπής
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • «Ρωσικός Κόσμος»: Μία «μεγαλοϊδεατική» χίμαιρα δια χειρός Ντούγκιν
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Ο «Ρωσικός Κόσμος» αποκρυφιστική δυϊστική (μανιχαϊστική) κοσμολογία, μια τεχνητή έννοια εθνικισμού και ιμπεριαλισμού
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
    Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
    Follow @tribunegr