Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όλα όσα έγιναν στον μυστικό γάμο της Τζένιφερ Άνιστον

Όλα όσα έγιναν στον μυστικό γάμο της Τζένιφερ Άνιστον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάμος, Τζένιφερ Άνιστον,

Καθόλου διακριτικός δεν φάνηκε να είναι ένας από τους εκλεκτούς καλεσμένους, από τον μυστικό γάμο της Τζένιφερ Άνιστον και συγκεκριμένα μιλάμε για τον διάσημο ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στερν, καθώς φαίνεται να αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες…

Ο ίδιος ήταν από τους ελάχιστους που ήξερε… πού πήγαινε, καθώς το ζευγάρι του είχε ζητήσει να απευθύνει λόγο προς τους καλεσμένους. Όλοι οι άλλοι είχαν λάβει απλώς πρόσκληση για το… πάρτι γενεθλίων του γαμπρού και πήγαιναν στην έπαυλη που ζει το ζευγάρι προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο.

Όταν έφτασαν όμως εκεί, συνέχισε τις αποκαλύψεις ο Στερν, τους ζητήθηκε να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα – ώστε να μην μπουν καν στον πειρασμό να αποκαλύψουν στον «έξω κόσμο» το γεγονός και τελικά συνειδητοποίησαν πως ήταν καλεσμένοι στον… πολυπόθητο γάμο της 46χρονης Ελληνοαμερικανίδας σταρ με τον 44χρονο αγαπημένο της.

Μεταξύ των καλεσμένων, είπε ο Στερν, ήταν η γνωστή παρουσιάστρια Έλεν ντε Τζενέρις, ο επίσης ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ, αλλά και ο Τζίμι Κίμελ, ο παρουσιαστής του ABC, ο οποίος μάλιστα είχε έναν πολύ «ειδικό» ρόλο: Ήταν εκείνος που τέλεσε το μυστήριο!

Αν και δεν έχει διαρρεύσει καμία φωτογραφία από την έπαυλη, πόσο μάλλον από το ζευγάρι ή τη νύφη, πηγές δήλωσαν στο περιοδικό People πως το φόρεμα δεν ήταν ακριβώς λευκό, ήταν off-white, μάλλον σε κρεμ χρώμα. Επίσης, το περιγράφουν ως πολύ κομψό, εφαρμοστό και απλό. Μια άλλη πηγή ανέφερε πως το φόρεμα ήταν κρεμ και «στράπλες, κομψό και ανάλαφρο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κρήτη: Ο γάμος της χρονιάς – Παντρεύτηκαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής (βίντεο)

Κρήτη: Ο έρως χρόνια δεν κοιτά – Η 82χρονη Παρασκιώ αρραβωνιάστηκε τον 41χρονο Κωστή (βίντεο)

31χρονη πριν παντρευτεί ανακάλυψε ότι είναι ήδη παντρεμένη με Αλβανό – Πώς της συνέβη κάτι τέτοιο

Γάμος χωρίς σεξ – Γιατί «φεύγει» η επιθυμία; Που οφείλεται, τι λένε καθηγητές σεξολόγοι

Παντρεύτηκε στη Ρώμη ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr