Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε έγχρωμο το ζεύγος “Αντωνάκη και Ελενίτσας Κοκοβίκου” (βίντεο)

Δείτε έγχρωμο το ζεύγος “Αντωνάκη και Ελενίτσας Κοκοβίκου” (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να μετατρέψει σε έγχρωμη την ασπρόμαυρη ταινία του 1965, «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα», με το ζεύγος Αντωνάκη και Ελενίτσας Κοκοβίκου, αποφάσισε και έπραξε η εταιρεία «Καραγιάννης – Καρατζόπουλος» γιορτάζοντας τα πενήντα χρόνια της παρουσίας της και των επιτυχιών της στον ελληνικό κινηματογράφο και την ελληνική τηλεόραση.

Η επεξεργασία έγινε στα West wing studios, inc. στη Φλόριντα και η ταινία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά την Τρίτη 1η Μαρτίου στα Village στο Μαρούσι, όπου η «Καραγιάννης – Καρατζόπουλος» θα γιορτάσει τα πενήντα χρόνια λειτουργίας της και τα 100 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου δημιουργού της ταινίας Γιώργου Τζαβέλλα.

Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Κωνσταντίνου, Μάρω Κοντού, Δέσπω Διαμαντίδου, Λίλη Παπαγιάννη, Καίτη Λαμπροπούλου, Δέσποινα Νικολαΐδου, Κατερίνα Γώγου, Σταύρο Ξενίδη, Δημήτρη Καλιβωκά, Νάσο Κεδράκα, Τασσώ Καββαδία.

Η ταινία θίγει, αρχικά, το πρόβλημα της μεταλλασσόμενης Αθήνας. Μαζί με αυτό, όμως, άμεσα και ξεκάθαρα, παρουσιάζει τα προβλήματα των ανθρωπίνων σχέσεων και τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Το ζευγάρι του Γιώργου Τζαβέλλα, είναι ένα ζευγάρι χαρακτηριστικό της εποχής και των νέων ηθών, που ξεπερνάει με αγώνα τις δυσκολίες της συμβίωσης και το πετυχαίνει.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, στο ρόλο του Αντωνάκη αλλά και η Μάρω Κοντού, στο ρόλο της Ελένης, πλάθουν δύο θαυμάσιες ερμηνείες.

Επίσης, είναι η τελευταία ταινία που σκηνοθέτησε ο σπουδαίος Έλληνας σκηνοθέτης, Γιώργος Τζαβέλλας. Ενώ και η ερμηνεία του Γιώργου Κωνσταντίνου, στο ρόλο του Αντώνη Κοκοβίκου, θεωρείται μια από τις καλύτερές του.

Δείτε έγχρωμες σκηνές από την ταινία:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συγχαρητήρια Νίκου Ανδρουλάκη στον Λάνθιμο: «Το Poor Things μας έκανε πλουσιότερους σε υπερηφάνεια για το ελληνικό δημιουργικό ταλέντο»

Τέσσερα όσκαρ για το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ «το έκανε» με τη Νατάσα σε σκηνοθεσία του γιου της (βίντεο)

Πάρος: «Πρωταγωνίστρια» για μια ακόμα φορά στο Netflix

Η ταινία «Minecraft» στις 4 Απριλίου ’25 στους κινηματογράφους – Ποιοι πρωταγωνιστούν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr