Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έμπλεξε η Μαντόνα – Έρευνα των Αρχών για τη δήλωσή της ότι θα ανατινάξει τον Λευκό Οίκο

Έμπλεξε η Μαντόνα – Έρευνα των Αρχών για τη δήλωσή της ότι θα ανατινάξει τον Λευκό Οίκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Μυστική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών λέγεται ότι θα ξεκινήσει έρευνα για τη Μαντόνα, ύστερα από τη δημόσια δήλωσή της το Σάββατο, στην πορεία γυναικών στην Ουάσιγκτον που διοργάνωσαν ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες από τον Τζορτζ Σόρος, ότι συχνά έχει σκεφτεί “να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο”.

Μιλώντας στους διαδηλωτές κατά του Τραμπ η Μαντόνα, σε επαναστατική διάθεση παρά τα 58 της χρόνια, δήλωσε ότι αισθάνεται “θυμωμένη” και “εξοργισμένη” που ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

“Είμαι θυμωμένη. Ναι, είμαι εξοργισμένη. Ναι, έχω σκεφτεί πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο”, είπε η Μαντόνα και συνέχισε: “Αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν πρέπει να πέσουμε σε απελπισία”.

Το The Gateway Pundit μεταδίδει ότι εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας που μίλησε μαζί του επιβεβαίωσε ότι είναι εις γνώση της Υπηρεσίας οι δηλώσεις της τραγουδίστριας και θα γίνει έρευνα, ωστόσο, η τελική απόφαση εάν θα διωχθεί είναι του Εισαγγελέα.

Η Μαντόνα είπε και δύο τραγούδια στο συλλαλητήριο. Τα Express Yourself και Human Nature.

Ενώ ερμήνευε το Human Nature παράφρασε η ίδια τους στίχους για να τραγουδήσει “Ντόναλντ Τραμπ, γλείψε έναν π@ύτσο”.

Να σημειωθεί ότι η Μαντόνα, που κατέβηκε στους δρόμους για να διαδηλώσει υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, η ίδια εκπόρνευσε τη γυναικεία φύση όταν υποσχέθηκε στοματικό έρωτα σε κάθε ψηφοφόρο της Χίλαρι εάν κέρδιζε η Κλίντον τις εκλογές.

Επειδή όμως είναι η Μαντόνα, που υποστηρίζει το φιλελέ στρατόπεδο, η άκρως χυδαία και προσβλητική για τις γυναίκες “υπόσχεσή” της δεν ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των γυναικείων οργανώσεων που ενοχλήθηκαν μόνο από τον “σεξισμό” του Τραμπ.

Η Μαντόνα όταν… ξενέρωσε από την επαναστατική της διάθεση και συνειδητοποίησε ότι αυτά που είπε το Σάββατο μπορεί να τη βάλουν σε μπελάδες, έσπευσε να τα μαζέψει.

«Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Μιλούσα μεταφορικά και μοιράστηκα δύο τρόπους που μπορεί να δει κάποιος τα πράγματα: Ο ένας είναι με αισιοδοξία και ο άλλος και θυμό και οργή, που εγώ προσωπικά ένιωσα», έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Η NASA προειδοποιεί: «Η Κίνα θα στείλει όπλα στο Φεγγάρι»

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ενέκρινε το πακέτο βοήθειας σε Ουκρανία και Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr