Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πότε θα ταφεί και πού αφήνει την περιουσία του ο Τζορτζ Μάικλ

Πότε θα ταφεί και πού αφήνει την περιουσία του ο Τζορτζ Μάικλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Μουσική,

Το θρίλερ που ακολούθησε μετά τον θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ δεν λέει να τελειώσει. Ενώ η κηδεία του δεν έχει γινει ακόμα, στοιχεία από τη διαθήκη του βγαίνουν στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τη «The Sun», ο τραγουδιστής έχει αφήσει την πολυτελή έπαυλή του στην μία από τις αδερφές του.

Ο Μάικλ είχε δύο αδελφές, την 55χρονη Melanie και την 57χρονη Yioda Panayiotou, στις οποίες έχει αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της τεράστιας περιουσίας του. Μάλιστα, η Μέλανι Παναγιώτου λέγεται ότι έχει ήδη μετακομίσει στο 10 εκατομμυρίων λιρών σπίτι του τραγουδιστή, ενώ συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την κηδεία του.

Η μεγαλύτερη αδερφή του Γιόντα, φέρεται να παίρνει και εκείνη ένα μεγάλο τμήμα από την περιουσία του που υπολογίζεται στα 105 εκατομμύρια λίρες.

«Ο Μάικλ είχε ξεχωριστό δέσιμο με την αδελφή του Μέλανι. Λατρεύει την έπαυλη Highgate, ένα από τα πρώτα σπίτια που αγόρασε. Μοιράστηκαν υπέροχες στιγμές εκεί και ήταν ξεχωριστό μέρος στην καρδιά της. Η Melanie μένει ήδη εκεί ενώ προετοιμάζει την κηδεία», τόνισε πηγή στη The Sun.

Θα ταφεί δίπλα στη μητέρα του σε νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο

Ο Τζορτζ Μάικλ αναμένεται να ταφεί δίπλα στη μητέρα του σε νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο, με το συγκεκριμένο τμήμα δίπλα στον τάφο της να έχει καθαριστεί. Η κηδεία του δημοφιλούς τραγουδιστή αναμένεται να γίνει την Κυριακή 26 Μαρτίου.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος πέθανε στα 53 του χρόνια ήταν πολύ κοντά στη μητέρα του και η οικογένειά του πιστεύει πως είναι πολύ καλό να ταφεί δίπλα της. Σημειώνεται ότι η Lesley πέθανε στα 60 της χρόνια -το 1997- μετά από μάχη με τον καρκίνο.

«Η Lesley ήταν όλος ο κόσμος του George Michael οπότε τώρα θα τους βάλουν μαζί. Η μέρα της μητέρας ήταν πάντα πολύ σημαντική για τον Τζορτζ Μάικλ. Την αγαπούσε πολύ και περνούσε πολύ χρόνο στο νεκροταφείο όπου της μιλούσε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Αμερικανοί και Βρετανοί κατέρριψαν περισσότερα από 100 ιρανικά ντρόουν

Το Ιράν έτοιμο να χτυπήσει το Ισραήλ – Κίνδυνος κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Παραδικαστικό κύκλωμα: Εκδόθηκε στην Ελλάδα η Αντωνία Ηλία – Φυγοδικούσε 19 χρόνια

Βρετανία-Δημοσκόπηση: Βαριά ήττα για τους Συντηρητικούς – Άνετη πλειοψηφία για τους Εργατικούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr