Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πωλείται η μεζονέτα του Παντελίδη – Το αστρονομικό ποσό που ζητείται

Πωλείται  η μεζονέτα του Παντελίδη – Το αστρονομικό ποσό που ζητείται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγγελία, Βούλα, Παντελής Παντελίδης,

Με το όνειρο του Παντελή Παντελίδη να μένει «ακατοίκητο» στη Βούλα, η οικογένειά του αποφάσισε να προχωρήσει στην πώλησή της πολυτελούς μεζονέτας, αφού για συναισθηματικούς λόγους δεν θα μπορούσαν ποτέ να μείνουν εκεί.

Μέσω αγγελίας που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα γνωστού μεσιτικού γραφείου το πολυτελές σπίτι με θέα στο Πανόραμα, βγήκε προς πώληση, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso η τιμή του ξεκινάει από τις 980.000 ευρώ. Αν και στην αρχή είχε κυκλοφορήσει ότι το εν λόγω σπίτι άνηκε στον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη η αλήθεια είναι ότι ο επιστήθιος μέντορας του τραγουδιστή ζούσε εκεί πληρώνοντας νοίκι, αφού ο αείμνηστος καλλιτέχνης είχε αγοράσει το ακίνητο από γνωστή δικηγόρο και τα συμβόλαια ήταν στο όνομα της μητέρας του.

Η τότε αγορά αφορούσε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Πανόραμα Βούλας, που κόστισε 844.410,59 ευρώ και είχε συμφωνήσει να καταβάλει το ποσό σε δύο δόσεις.Η πρώτη δόση ύψους 200.000 ευρώ επρόκειτο να δοθεί στις 30 Ιουνίου 2016 και η δεύτερη, ύψους 150.000 ευρώ στις 330 Δεκεμβρίου του 2016.

Μετά τον τραγικό θάνατο του καλλιτέχνη, η οικογένειά του έκανε αποδοχή κληρονομιάς και αμέσως μετά κατέβαλε τις δυο δόσεις που υπολείπονται στις προκαθορισμένες ημερομηνίες. Έτσι, το ακίνητο πέρασε στην κατοχή τους.

Η συνολικής έκτασης 234,56 τ.μ. μεζονέτα αποτελείται από τον πρώτο όροφο, πατάρι, δώμα και σοφίτα. Ο πρώτος όροφος, ο οποίος έχει εμβαδόν 108,64 τ.μ. έχει δυο καθιστικά, κουζίνα, μπάνιο και ασανσέρ.Το πατάρι των 68,56 τ.μ. περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, εστιατόριο και δύο κενούς χώρους, το δώμα είναι 28 τ.μ. και στην 28,25 τ.μ. σοφίτα υπάρχουν ένα υπνοδωμάτιο και ένα λουτρό.

Στο συγκρότημα υπάρχει ακόμα ένα μικρό ανεξάρτητο διαμέρισμα 20,20 τ.μ., στον πρώτο όροφο. Επίσης, διαθέτει τρεις υπόγειες θέσεις πάρκινγκ και στο πίσω μέρος του οικοπέδου έχει κατασκευαστεί μία πισίνα 23 τ.μ. στο ύψος του πρώτου ορόφου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μία 64χρονη

Εκβιάζουν την αντιδήμαρχο Όλγα Πολίτη με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες

Βούλα: 49χρονος άστεγος βίασε 60χρονη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Βούλα: Οικιακή βοηθός είχε ρημάξει σπίτια (βίντεο)

Η καταμέτρηση των ζημιών από την πυρκαγιά στο Πανόραμα Βούλας – Οι καταστροφές σε σπίτια και οχήματα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr