Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φαίδρα Θεοδώρα Μαρασλή: Δείτε την κούκλα κόρη της Βάνας Μπάρμπα (φωτο)

Φαίδρα Θεοδώρα Μαρασλή: Δείτε την κούκλα κόρη της Βάνας Μπάρμπα (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Είναι η κλασική περίπτωση «το μήλο κάτω από τη μηλιά», καθώς η 16χρονη Φαίδρα Θεοδώρα Μαρασλή έχει πάρει όχι μόνο στοιχεία από την εντυπωσιακή εμφάνιση της μητέρας της Βάνας Μπάρμπα (είχε ανακηρυχθεί Μις Ελλάς στα καλλιστεία το 1984 πριν ξεκινήσει την καριέρα της στην υποκριτική) αλλά και τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες.

Μαθήτρια Λυκείου, η όμορφη Φαίδρα αγαπά πολύ τη φωτογραφία –κάτι που όπως έχει εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον της θα την ενδιέφερε μελλοντικά και επαγγελματικά (αν και στα 16 τα όνειρα για το μέλλον αλλάζουν εύκολα).

Παράλληλα με το σχολείο, τον τελευταίο καιρό ανήκει και στο δυναμικό του πρακτορείου Cristi Models της Κρίστι Κρανά – έχει ήδη περπατήσει στην πασαρέλα fashion shows στα πλαίσια της Ελληνικής εβδομάδας μόδας, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Σύμφωνα, όμως, με τη μαμά της, η Φαίδρα είναι αρκετά πιο συντηρητική από ότι υπήρξε η ίδια η Βάνα την επαναστατική και άκρως απελευθερωμένη δεκαετία του ’90, καθώς όπως δήλωσε πρόσφατα ερωτώμενη για το πώς αντιμετωπίζει η κόρη της τις αισθησιακές φωτογραφίες που είχε κάνει στο παρελθόν, αποκάλυψε πως η Φαίδρα «της τη λέει».

«Δεν αισθανόταν καλά στο σχολείο. Της έλεγα: “Φαίδρα μου, πολλές διάσημες μητέρες έχουν κάνει τολμηρές φωτογραφήσεις” και εκείνη μου απαντούσε: “Δεν με ενδιαφέρει τι έκαναν οι άλλες. Δεν μπορώ να βλέπω εσένα έτσι”. Στα γεράματα πρώτη φορά ένιωσα ντροπή για τη σέξι εικόνα που είχα στα νιάτα μου και έτσι με έκανε να αισθανθώ η κόρη μου».

Η Φαίδρα είναι κόρη της Βάνας Μπάρμπα από τη σχέση της με τον επιχειρηματία ναυτιλιακών και ασφαλιστικών υπηρεσιών και συγγραφέα Αναστάση Μαρασλή.

Πηγή: People

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βάνα Μπάρμπα: «Δίνω αγώνα να τα καταφέρω, μου βάζουν αίμα»

Γιατί η Βάνα Μπάρμπα συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Τι του πρότεινε

Στο χειρουργείο οδηγείται η Βάνα Μπάρμπα – Τι συνέβη

«Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα»

Τι αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα για τη σχέση της με τον Απόστολο Γκλέτσο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr