Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκαλύψεις Μίνας Αρναούτη για το τροχαίο του Παντελίδη

Αποκαλύψεις Μίνας Αρναούτη για το τροχαίο του Παντελίδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μίνα Αρναούτη, Παντελής Παντελίδης,

Η Μίνα Αρναούτη έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ενάμιση χρόνο μετά το δυστύχημα Παντελίδη.

Η 31χρονη αποκάλυψε τι συνέβη πριν το ατύχημα που κόστισε τη ζωή στον τραγουδιστή. Η κοπέλα θα μιλήσει για όλα στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή Αυτοψία που θα προβληθεί την Τετάρτη.

Πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα:

«Του έλεγα του Παντελή να μην τρέχει, από την αρχή. Τότε ήταν ακόμα πολύ νωρίς, δεν ξέρω, τον έβλεπα δηλαδή ότι δεν έπινε. Κατά την ώρα του ατυχήματος, πάλι αύξησε ταχύτητα και του είπα ‘Παντελή μην τρέχεις γιατί φοβάμαι’. Είδα ότι δεν κατάλαβε αυτό που του έλεγα κι εγώ άρχισα να ανησυχώ.»

Οι εφιαλτικοί μήνες στον «Ευαγγελισμό»:

«Ήμουν σε πανικό, ένιωθα απειλή, θεωρούσα ότι οι γιατροί ήταν κάποιοι οι οποίοι ήθελαν να μου κάνουν κακό. Ήμουν πολύ νευρική, ήμουν πολύ επικίνδυνη να κάνω κακό στον εαυτό μου. Με είχαν δεμένη και ακινητοποιημένη και αυτό με τρόμαζε πολύ περισσότερο, καθώς δεν μπορούσα και να μιλήσω για να καλέσω βοήθεια».

Το φλερτ με τον θάνατο:

«Μου είπαν ότι πήγα και ήρθα, ότι για πολύ καιρό μιλούσα με τα αγγελάκια, διαπραγματευόμουν αν θα κάτσω πάνω ή κάτω. Ήμουν σε πολύ τυχερό κρεβάτι στην εντατική. Προφανώς και στην εντατική οι νοσηλεύτριες έχουν τα τυχερά και τα άτυχα κρεβάτια. Ήμουν στο 10 το καλό.»

Οι επιθέσεις δέχτηκε:

«Μου λέγανε ‘να μείνεις ανάπηρη… εσύ τον σκότωσες…’, κι εγώ είχα να αποφασίσω αν θα έπρεπε να στηριχτώ στο γεγονός της λύπης, κάτι στο οποίο είμαι πολύ αντίθετη στη ζωή μου ή να υψώσω το ανάστημά μου και να πω ‘εδώ είμαι και θα πολεμήσω γι’ αυτό, αλλά όχι με το να με λυπούνται’. Δεν θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος που πρέπει να με λυπούνται. Συνέχισα απλά τη ζωή μου».

H αγωγή σε βάρος της από την οικογένεια Παντελίδη:

«Αν ο εισαγγελέας αποφασίσει ότι πρέπει να εκδικαστούν αυτά τα χρήματα και να τα πάρουν, εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και είμαι πάρα πολύ περήφανη που είπα αυτά που είπα. Με ενδιέφερε η αξιοπρέπειά μου και όχι τα χρήματα. Αν με ενδιέφεραν τα χρήματα, δεν θα μίλαγα ποτέ».

Τα καυστικά της status στα social media:

«Όχι δεν έχω μετανιώσει. Θεωρώ ότι δέχτηκα πολύ μεγάλο πόλεμο και απλά υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Η αλήθεια μου θεωρώ ότι αποδείχθηκε και με το παραπάνω με την εισαγγελική απόφαση, οπότε δεν έλεγα κάπου ψέματα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Έβαλα τον Παντελίδη στη θέση του συνοδηγού κι έφυγαν» – Τι κατέθεσε 50χρονος

Μαρτυρία ανατρέπει τα πάντα για το μοιραίο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη ζητά 1,1 εκατ. ευρώ για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει για το τροχαίο που σκοτώθηκε ο Παντελίδης

Αρναούτη: Θα κινηθώ νομικά κατά της οικογένειας Παντελίδη (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr