Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λάνα Ντελ Ρέι: Κοιμήθηκα με πολλούς για την καριέρα μου αλλά…

Λάνα Ντελ Ρέι: Κοιμήθηκα με πολλούς για την καριέρα μου αλλά…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λάνα Ντελ Ρέι,

Η Λάνα Ντελ Ρέι σοκάρει παρά το γεγονός ότι δηλώνει ανοικτά κάτι που είναι κοινό μυστικό τόσο στο Χόλιγουντ όσο και στην διεθνή μουσική βιομηχανία.

«Η αλήθεια είναι ότι κοιμήθηκα με πολλούς άντρες στον χώρο. Κανείς τους όμως δεν με βοήθησε στις δισκογραφικές μου συμφωνίες. Πράγμα πολύ ενοχλητικό!» δηλώνει στο περιοδικό Complex που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Αφορμή για την δήλωσή της αυτή είναι το καινούργιο τραγούδι που υπάρχει στο δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο “F—ed My Way Up To The Top”.

Η 28χρονη τραγουδίστρια λοιπόν δεν μάσησε τα λόγια της και αποκάλυψε πως κοιμήθηκε με πολλούς άντρες για να κάνει καριέρα ομολογώντας ότι πολλοί από τους στίχους των νέων της τραγουδιών είναι αυτοβιογραφικοί.

Το πραγματικό όνομα είναι Ελίζαμπεθ Γκραντ και γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1986 και κέρδισε την προσοχή της διεθνούς μουσικής σκηνής το 2011 με το σίνγκλ «Video Games».

Το πρώτο άλμπουμ της Ντελ Ρέι από μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, με τίτλο «Born to Die» (2011), βρέθηκε κατά την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του στην κορυφή των τσαρτ επτά χωρών, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το άλμπουμ έχει πουλήσει πάνω από 1.000.000 αντίτυπα στις Η.Π.Α. και πάνω από 5.000.000 παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μα πώς στρογγύλεψε έτσι η Λάνα Ντελ Ρέι; (εικόνες)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr