Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η έφοδος της αστυνομίας στο διαμέρισμα του υιού Τσάκι Τσαν (βίντεο)

Η έφοδος της αστυνομίας στο διαμέρισμα του υιού Τσάκι Τσαν (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη από τις κινεζικές αρχές ο γιος του διάσημου ηθοποιού Τσάκι Τσαν. Η κινεζική αστυνομία βρήκε στην κατοχή του 32χρονου γιου του κινηματογραφικού αστέρα περίπου 100 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 32χρονος Τζέισι Τσαν, ο οποίος έχει ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του, φροντίζοντας παράλληλα να στρώσει το έδαφος και στο χώρο του τραγουδιού, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο Πεκίνο μαζί με τον διάσημο 23χρονο ηθοποιό από την Ταϊβάν, Κάι Κο.

Αμφότεροι βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο για χρήση ναρκωτικών ουσιών που τους έγινε στο κέντρο του Πεκίνου, όπως αναφέρει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων, Νέα Κίνα. Μάλιστα, ο έλεγχος της αστυνομίας φέρεται να έγινε μετά από σχετικές καταγγελίες κατοίκων της περιοχής. Στον έλεγχο που ακολούθησε στο σπίτι του Τσέισι Τσαν εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 100 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.

Από την αρχή της χρονιάς, οι κινεζικές αρχές έχουν συλλάβει τουλάχιστον δέκα διασημότητες για χρήση ναρκωτικών, στο πλαίσιο μιας πολυδιαφημισμένης εκστρατείας.

Σ’ ένα βίντεο που μεταδόθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, ο Τζέισι Τσαν εμφανίζεται κάτωχρος να τρέμει από το φόβο όταν ένας αστυνομικός με πολιτικά του δείχνει τα γεμάτα κάνναβη μικρά κουτιά που έχει βρει.

Πλέον ο Τζέισι αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 3 έτη, ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο γεγονός καθώς ο διάσημος πατέρας του, σύμφωνα με το BBC, ανακηρύχθηκε το 2009 Πρέσβης της Κίνας στον αγώνα κατά των ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ινδονησία: Κινέζα πήγε να βγάλει selfie σε ενεργό ηφαίστειο και έπεσε μέσα

Γερμανία: Συνελήφθη συνεργάτης Ευρωβουλευτή του AfD για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας

Η NASA προειδοποιεί: «Η Κίνα θα στείλει όπλα στο Φεγγάρι»

Μέση Ανατολή: Η Κίνα στο πλευρό του Ιράν

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr