Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H Vodafone στηρίζει την είσοδο των νέων στην αγορά εργασίας

H Vodafone στηρίζει την είσοδο των νέων στην αγορά εργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Vodafone,

Η Vodafone Ελλάδας στηρίζει δράσεις και ενέργειες που συμβάλλουν στην επαγγελματική κατάρτιση και ανάπτυξη των νέων και συμμετέχει σε πρωτοβουλίες που τους φέρνουν σε επαφή με την εταιρεία.

Στο πλαίσιο αυτό, η Vodafone Ελλάδας ήταν παρούσα και στήριξε έμπρακτα το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, που πραγματοποιήθηκε στις 20-22 Μαρτίου και το οποίο αποτελεί ένα σημαντικό συνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού. Εστιάζοντας στη σημασία που έχει ο ανθρώπινος παράγοντας για τη λειτουργία της εταιρείας, η Vodafone παρουσίασε τη στρατηγική και την κουλτούρα της που άπτονται στην νεανική απασχόληση.

Παράλληλα, η Vodafone συμμετέχει σε εκδηλώσεις «Ημέρας Καριέρας» σε όλη τη χώρα και έρχεται σε επαφή και επικοινωνία με τελειόφοιτους και αποφοίτους πανεπιστημιακών και άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Οι συμμετέχοντες σε αυτές τις εκδηλώσεις έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Vodafone από κοντά και να συζητήσουν τις προοπτικές που ανοίγονται για την επαγγελματική τους ανάπτυξη. Τον τελευταίο χρόνο η Vodafone έχει υποδεχτεί στις εγκαταστάσεις της φοιτητές από διάφορα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας όπως τα Πανεπιστήμια Πάτρας, Πειραιά, κλπ και προγραμματίζει να συμμετάσχει σε «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο φοιτητικός οργανισμός EESTEC που δραστηριοποιείται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Η Vodafone επενδύει συστηματικά στη διαρκή εξέλιξη και εκπαίδευση των ανθρώπων της δίνοντας, μεταξύ άλλων, δυνατότητες μετακίνησης σε άλλους ρόλους τοπικά και σε διεθνές επίπεδο, καθώς και συμμετοχής σε παγκόσμιες ομάδες εργασίας. Επί πλέον, σχεδιάζει στοχευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, διασφαλίζοντας συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρίες συμβούλων, εκπαιδευτικούς φορείς και πανεπιστήμια.

Όλοι οι άνθρωποι στη Vodafone έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό στην επιχειρηματική τους κουλτούρα τη δέσμευσή τους να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες και προϊόντα στους συνδρομητές και αυτό η Vodafone το μοιράζεται με όλους όσους ενδιαφέρονται να απασχοληθούν στην εταιρεία. Η Vodafone παρέχει σε όλους τους υποψήφιους που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον απασχόλησης στην εταιρεία προνομιακές εκπτώσεις ίδιες με αυτές των εργαζομένων της, όχι μόνο για αυτούς που θα επιλεγούν, αλλά και για αυτούς που δεν θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν σε κάποιες από τις διαθέσιμες θέσεις μας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Vodafone Posidonia: Για την προστασία των υποθαλάσσιων λιβαδιών της Ποσειδωνίας

Στα καταστήματα Vodafone χειμερινές εκπτώσεις σε συσκευές τελευταίας τεχνολογίας

Σκάνδαλο υποκλοπών: Η ΑΔAΕ θα ελέγξει τις εταιρείες κινητής – Ζητάει στοιχεία και από τον Τσίπρα

Κυβερνοεπίθεση κατά της Vodafone «παραλύει» την Πορτογαλία

27χρονη πέθανε κατά τη διάρκεια τηλεργασίας στη Θεσσαλονίκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr