Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναστέλλει προσωρινά τις εργασίες της η SkyGreece

Αναστέλλει προσωρινά τις εργασίες της η SkyGreece
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Αεροσκάφος,

Tην προσωρινή αναστολή των δραστηριοτήτων της ανακοίνωσε μέσω της εταιρική της ιστοσελίδας, η αεροπορική εταιρία η SkyGreece Airlines S.A.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρεται ότι αναστέλλει προσωρινά το σύνολο των λειτουργιών της καθώς αντιμετώπισε σειρά οικονομικών προβλημάτων λόγω των οικονομικών εξελίξεων στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης η Skygreece “αφού ζητάει συγγνώμη από όλους τους επιβάτες της, οι οποίοι έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση της εταιρείας σημειώνει, ότι οι ιδρυτές, διευθυντές και υπάλληλοι της SkyGreece φροντίζουν για τους επιβάτες τους και εργάζονται επισταμένως για την επίλυση του προβλήματος”.

Η εταιρία τονίζει ότι αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου ξανά τις δραστηριότητές της, ενώ ζητά από όσους είχαν κάνει κράτηση να συνεννοηθούν με το ταξιδιωτικό τους γραφείο για εναλλακτικές λύσεις.

Η SkyGreece Airlines S.A., ξεκίνησε στις 17 Μαΐου τις πτήσεις της από το Τορόντο για την Αθήνα και μία εβδομαδιαία πτήση από το Τορόντο για Θεσσαλονίκη.

Τα σχέδια για υπερατλαντικές πτήσεις

Η εταιρία είχε δημιουργηθεί το 2012 από μια μικρή ομάδα ομογενών επιχειρηματιών του Καναδά με δραστηριότητες στους χώρους των αερομεταφορών και του τουρισμού κι έναν ιερέα με πτυχίο πιλότου και σπουδές αερομεταφορών.

H SkyGreece εδρεύει στο Μαρκόπουλο Αττικής, ενώ διαθέτει γραφεία στο Μόντρεαλ και στο Τορόντο του Καναδά καθώς και στη Νέα Υόρκη.

Η εταιρία φιλοδοξούσε να εκμεταλλευτεί το κενό που δημιούργησε στην απευθείας αεροπορική σύνδεση της Ελλάδας η διακοπή μακρινών δρομολογίων της Ολυμπιακής.

Βασικός στόχος των δημιουργών της ήταν να εξελιχθεί σε βασικό παίκτη για την απευθείας σύνδεση της Β. Αμερικής με τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη.

Τη μετοχική ομάδα της SkyGreece Airlines συγκροτούν ο ιερέας Νικόλαος Αλεξανδρής, ο ισχυρός ομογενής επιχειρηματίας του Καναδά Κεν Σταθάκης και οι Βασίλης Αλεφαντής και Παναγιώτης Χειλάκος οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού ελέγχοντας γραφεία ταξιδίων του τουριστικού ομίλου Hi Tours.

Η εταιρία διαθέτει ένα αεροσκάφος μακρινών διαδρομών Boeing 767-300 ER (280 θέσεων) ενώ είχε παραγγείλει ακόμη δυο.

Στα σχέδιά της ήταν και η απευθείας σύνδεση της Ελλάδας με τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο και σε δεύτερη φάση με τη Νότιο Αφρική.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υπ. Εθνικής Άμυνας: Ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία για την προμήθεια F-35 η Ελλάδα

Newsweek: Η Ελλάδα έτοιμη να στείλει 32 μαχητικά F-16 στην Ουκρανία – ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσει η κυβέρνηση

Ανησυχία για την ασφάλεια των αεροπλάνων Boeing

NASA και Boeing κατασκευάζουν «πράσινο» επιβατηγό αεροσκάφος

Περιπέτεια στον αέρα για τον Στ. Κασσελάκη – Το αεροπλάνο του δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στη Ρόδο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr