Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιες ελληνικές εταιρείες βρίσκονται στις 100 καλύτερες της Ευρώπης

Ποιες ελληνικές εταιρείες βρίσκονται στις 100 καλύτερες της Ευρώπης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πολυεθνικές, Σούπερ Μάρκετ,

Σημαντικές διακρίσεις έλαβαν δύο ελληνικές εταιρείες, οι οποίες βρίσκονται στην ελίτ της Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, οι Διαμαντής Μασούτης ΑΕ (αλυσίδα σούπερ μάρκετ) και Data Communication (παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής), όπως και οι πολυεθνικές Mars Group (Mars Hellas και Royal Canin Hellas), Microsoft, AbbVie Pharmaceuticals οι οποίες δραστηριοποιούνται και στη χώρα μας, είναι οι πέντε εταιρείες της ελληνικής αγοράς οι οποίες διακρίνονται και βραβεύονται μεταξύ των 100 καλύτερων εταιρειών της Ευρώπης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η λίστα των 100 καλύτερων εταιρειών, των οποίων η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Δουβλίνο, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο «The Royal Dublin Society», περιλαμβάνει 25 πολυεθνικές επιχειρήσεις, 25 μεγάλες με πάνω από 500 εργαζόμενους και 50 μικρομεσαίες με 50 έως 500 εργαζόμενους.

Την πρωτιά στις πολυεθνικές κατέκτησε η Mars

Την πρωτιά στις πολυεθνικές της Ευρώπης για το 2016 κατέκτησε η Mars, στις μεγάλες εταιρείες η Γαλλική Davidson (συμβουλευτική εταιρεία σε θέματα τεχνολογίας) και στις μικρού και μεσαίου μεγέθους η φινλανδική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού Vincit.

Στη φετινή ευρωπαϊκή έρευνα συμμετείχαν 2.250 εταιρείες από 19 χώρες, οι οποίες συνολικά απασχολούν πάνω από 2,6 εκατ. εργαζόμενους. Οι κορυφαίοι κλάδοι, αυτοί δηλαδή στους οποίους ανήκουν οι περισσότερες εταιρείες της λίστας είναι οι εξής: Πληροφορική, Επαγγελματικές Υπηρεσίες, Οικονομικές Υπηρεσίες και Ασφάλειες, Βιομηχανία και Παραγωγή Προϊόντων.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 και πλέον χρόνων, μέσα από τις έρευνες εργασιακού κλίματος που διεξάγει το Great Place to Work σε έξι ηπείρους, έχει αποδειχθεί ότι η εμπιστοσύνη των εργαζομένων στη διοίκηση μιας εταιρείας τους, η υπερηφάνεια που νοιώθουν για τη δουλειά τους και την εταιρεία τους και η αίσθηση συντροφικότητας με τους συναδέλφους τους, αποτελούν διεθνώς τα θεμέλια για ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

Ο Δημήτρης Γκανούδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work στην Ελλάδα, ανέφερε σχετικά: «είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο στις σημερινές συνθήκες που βιώνουμε, το γεγονός ότι βραβεύονται εταιρείες της ελληνικής αγοράς μεταξύ των καλύτερων της Ευρώπης.

Επιχειρήσεις που κτίζουν πάνω στην ειλικρίνεια, την επικοινωνία, το σεβασμό και τη συντροφικότητα, αποδεικνύουν ότι τα συστατικά για ένα καλό εργασιακό περιβάλλον εξακολουθούν να υπάρχουν.

Αυτό που χρειάζεται είναι να τα εντοπίσει κανείς και να τα ‘δουλέψει’ με κέφι. Να κάνει τη δική του ξεχωριστή συνταγή σε κάθε επιχείρηση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα – Στη δεκάδα στον πληθωρισμό τροφίμων

Μειώσεις τιμών σε 108 brands υπόσχεται η κυβέρνηση – Παραδέχεται εμμέσως την αισχροκέρδεια στην αγορά

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη λειτουργεί ως τροχονόμος ισχυρών οικονομικών συμφερόντων

Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 21/1 – Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ

Ο ελληνικός λαός υποφέρει κι ο δίχως ντροπή Σκρέκας αφού άφησε την απληστία να αλωνίζει τώρα ανακοίνωσε μέτρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr