Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Vodafone: Το CU στο Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη για 4η χρονιά

Vodafone: Το CU στο Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη για 4η χρονιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Vodafone, Σαντορίνη,

Tο CU της Vodafone για μια ακόμη χρονιά έδωσε δυναμικό παρόν στο Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη και βράβευσε τον αθλητή που έδωσε τον πιο … Restart εαυτό του. Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Best Trick by CU Αward, κατέκτησε ο Αμερικανός Alfred Scott με ένα εκπληκτικό cast gainer που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή αλλά και τους 3.000 θεατές που παρακολουθούσαν ζωντανά.

Mε φόντο το μαγικό σκηνικό της Οίας, στην 6η χρονιά της κορυφαίας freerunning αναμέτρησης που συγκέντρωσε τους καλύτερους αθλητές από 13 διαφορετικές χώρες, νικητής αναδείχθηκε ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» Bart van der Linden με 383 βαθμούς. Έτσι ο αγαπημένος του CU Έλληνας πρωταθλητής από τη Θεσσαλονίκη Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης κατέβηκε μετά από 2 χρόνια από το πρώτο σκαλί του βάθρου, κερδίζοντας ωστόσο το πιο θερμό χειροκρότημα των θεατών.

cu-alfred-scott

Παράλληλα, μέσα από έναν Instagram διαγωνισμό, το CU έδωσε τη μοναδική ευκαιρία σε μια τυχερή νικήτρια να ζήσει από κοντά το Red Bull Art of Motion παρέα με τον Γιώργο Μαυρίδη, επίσημο ανταποκριτή του CU στο Σαντορίνη. Ο γνωστός παρουσιαστής, αποτυπώνοντας το κλίμα του νησιού αλλά και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα μέσω των social media του CU, μετέφερε την εμπειρία σε όλους όσους δεν κατάφεραν να βρίσκονται εκεί. Για τους CU συνδρομητές άλλωστε, οι 4 ημέρες του Red Bull Art of Motion ήταν CU Free Running Days, ώστε με 1GB δωρεάν να μπορούν να παρακολουθήσουν τη γιορτή του freerunning από το κινητό τους.

cu-giorgos-mavridis

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Vodafone Posidonia: Για την προστασία των υποθαλάσσιων λιβαδιών της Ποσειδωνίας

Στα καταστήματα Vodafone χειμερινές εκπτώσεις σε συσκευές τελευταίας τεχνολογίας

Εξαρθρώθηκε συμμορία πορτοφολάδων στη Σαντορίνη

Απλησίαστο τείνει να γίνει το σουβλάκι και ο γύρος

Ελλάδα και Τουρκία προτιμούν φέτος οι Βρετανοί τουρίστες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr