Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κέρδη 170 εκατομμυρίων ευρώ κατέγραψε ο ΟΠΑΠ

Κέρδη 170 εκατομμυρίων ευρώ κατέγραψε ο ΟΠΑΠ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,

Κέρδη 170,2 εκατομμυρίων ευρώ κατέγραψε το 2016 ο ΟΠΑΠ, παρά τις προκλήσεις των τελευταίων μηνών του έτους, με την αύξηση της φορολόγησης των τυχερών παιχνιδιών, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Οργανισμού.

Τα καθαρά, προ εισφορών, έσοδα του Ομίλου διαμορφώθηκαν σε 1,397 δις ευρώ και ο ΟΠΑΠ θα προχωρήσει στη διανομή μερίσματος 0,72 ευρώ/μετοχή.

Τι είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Νταμιάν Κόουπ

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της χρήσης 2016, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ, Ντάμιαν Κόουπ, αναφέρει «παρά τις συνεχιζόμενες οικονομικές προκλήσεις, οι οποίες αντικατοπτρίζονται στη συρρίκνωση του ΑΕΠ στο τέταρτο τρίμηνο, οι επιδόσεις του ΟΠΑΠ το 2016 ήταν σύμφωνες με τις προσδοκίες μας.

Τα καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR) για το έτος παρέμειναν στα ίδια επίπεδα και παρόλο που επιβαρυνθήκαμε σημαντικά από τον αυξημένο συντελεστή συμμετοχής του Ελληνικού Δημοσίου σε αυτά, οι οικονομικές μας επιδόσεις παρέμειναν ανθεκτικές».

Το 2016 έθεσα το μακροπρόθεσμο όραμα της εταιρείας και τις κύριες στρατηγικές προτεραιότητες και είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο που έχει επιτύχει η ομάδα του ΟΠΑΠ σε πολλές από τις βασικές πρωτοβουλίες μας» αναφέρει ο κ. Κόουπ, συμπληρώνοντας ότι «το 2017 θα είναι ένα έτος σημαντικών αλλαγών για τον ΟΠΑΠ και ήδη έχουμε κάνει καλή αρχή. Το έτος ξεκίνησε με την ομαλή ανάπτυξη των πρώτων παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στους νέους αποκλειστικούς χώρους Gaming Halls.

Επίσης συνάψαμε συμφωνίες με νέους συνεργάτες στον τομέα της τεχνολογίας και η αναβάθμιση του ρόλου της τεχνολογίας στον οργανισμό μας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Πριν από λίγο καιρό προχωρήσαμε με μία επιτυχημένη έκδοση ομολόγου και οριστικοποιήσαμε το νέο πλαίσιο συνεργασίας με το δίκτυο των πρακτόρων μας».

Ο κ. Κόουπ καταλήγει αναφέροντας «παρόλο που έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε, είμαι πεπεισμένος, ότι η επιτυχημένη υλοποίηση των σχεδίων μας για το 2017 θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη του Οράματος μας για το 2020».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μαρίνα Σάττι: Το «Ζάρι» challenge στο ΟΠΑΠ Game Time – Τι ομάδα είναι (βίντεο)

Το Eurojackpot μοιράζει την Τρίτη 120 εκατ. ευρώ – Στις 21.15 η κλήρωση για το μέγιστο ποσό του παιχνιδιού και το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού το όνομά μου» (βίντεο)

Γιγαντιαίο έπαθλο ύψους 120 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης – Το μεγαλύτερο έπαθλο που έχουν διεκδικήσει ποτέ οι Έλληνες

Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr