Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεγάλου (Πειραιώς): Είμαστε η μεγαλύτερη τράπεζα – Πρέπει να γίνουμε και η καλύτερη

Μεγάλου (Πειραιώς): Είμαστε η μεγαλύτερη τράπεζα – Πρέπει να γίνουμε και η καλύτερη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με αφορμή την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του στη θέση του νέου διευθύνοντα συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς, ο Χρήστος Μεγάλου κάλεσε με επιστολή του το προσωπικό να εργαστούν όλοι μαζί για να πετύχουν την ανάκαμψη.

«Η Τράπεζα Πειραιώς, με ηγετική θέση στο ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, με εξαιρετικής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό, έχει τη δυνατότητα και να πετύχει και να σηματοδοτήσει ανάκαμψη», αναφέρει συγκεκριμένα σε επιστολή του στο προσωπικό της τράπεζας, ο Χρήστος Μεγάλου.

«Αυτό θα το κάνουμε μαζί, με μεθοδικότητα, διαφάνεια, επαγγελματισμό, ταχύτητα και προπάντων σεβασμό» πρόσθεσε:

– Προς τους πελάτες μας, που δοκιμάζονται σκληρά και αποτελούν την προτεραιότητα και το βασικό μέτρο της επιτυχίας μας

– Προς τους συναδέλφους, που πρέπει να αναδειχθούν μέσα από ένα δίκαιο αξιακό σύστημα όπου η αξιοκρατία θα κατέχει τον πρώτο ρόλο

– Προς τους κανόνες τήρησης του θεσμικού πλαισίου και των διαδικασιών, με σκοπό τη διασφάλιση των συμφερόντων της τράπεζας και των μετόχων της

– Προς την κοινωνία, που περιμένει από τη μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας να είναι μπροστά στην προσπάθεια να βγει η Ελλάδα από την κρίση».

«Η Τράπεζα Πειραιώς σήμερα βρίσκεται σε μια νέα αφετηρία, θωρακισμένη κεφαλαιακά και με ένα Διοικητικό Συμβούλιο από τα καλύτερα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο από πλευράς συσσωρευμένης γνώσης και εμπειρίας. Με ενισχυμένη εταιρική διακυβέρνηση, τις αρχές της οποίας, τόσο εγώ όσο και ο πρόεδρος του ΔΣ της τράπεζας, Γιώργος Χαντζηνικολάου, ασπαζόμαστε πλήρως.

Είμαστε η μεγαλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα και πρέπει να δημιουργούμε θετικές εξελίξεις, να δημιουργούμε αξία, να δημιουργούμε ανάπτυξη, να εμπνέουμε εμπιστοσύνη. Να βοηθάμε ό,τι πιο δυναμικό και δημιουργικό έχει η ελληνική οικονομία, να καινοτομούμε και να συνεισφέρουμε στην ελληνική κοινωνία» σημειώνει ο κ. Μεγάλου.

«Στόχος μας είναι η διαχρονική ανάπτυξη της τράπεζας κατά τα διεθνή πρότυπα διαφάνειας, εποπτείας και αποτελεσματικότητας.

Η Τράπεζα Πειραιώς και εγώ προσωπικά, έχουμε ανάγκη τις δεξιότητές σας, την αφοσίωσή σας και την αμέριστη συμμετοχή σας. Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Μας περιμένει πολλή δουλειά.

Δεν πρέπει να φοβόμαστε τις αλλαγές, γιατί αυτές θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων μας. Είμαστε η μεγαλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα και πρέπει να γίνουμε και η καλύτερη», υπογραμμίζει Χρήστος Μεγάλου, κλείνοντας την επιστολή του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τρώνε από τα έτοιμα οι Έλληνες λόγω ακρίβειας – Μείωση καταθέσεων τον Ιανουάριο κατά 5,2 δισ. ευρώ

Δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο: Η κυβέρνηση τους αφήνει στα «νύχια» των τραπεζών

Οι τράπεζες της Τουρκίας ακυρώνουν ρωσικούς λογαριασμούς υπό τον φόβο αμερικανικών κυρώσεων

Πετράλωνα: Έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στην είσοδο τράπεζας

Φλώρινα: Θύμα «phishing» 33χρονη – 53χρονος της «άδειασε» τον τραπεζικό της λογαριασμό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr