Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η σύλληψη του πρίγκιπα Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ δεν επηρεάζει την επένδυση στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Η σύλληψη του πρίγκιπα Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ δεν επηρεάζει την επένδυση στον Αστέρα Βουλιαγμένης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κανονικά “τρέχει” το πρόγραμμα της επένδυσης του ξενοδοχείου Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης και το επίσημα άνοιγμα του έχει προγραμματιστεί να γίνει την άνοιξη του 2018.

‘Οπως ανέφερε στέλεχος της εταιρίας μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης με το νέο ιδιοκτησιακό του σχήμα, δεν πρόκειται να κάνει καμία ανακοίνωση με αφορμή τη σύλληψη του Σαουδάραβα Πρίγκηπα Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ.

Σε κάθε περίπτωση, υπογραμμίστηκε, ότι είναι σε ισχύ η ανακοίνωση της Αστήρ Παλλάς, που δημοσιοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα.

Το πρώτο “Four Seasons” στην Ελλάδα

Σε αυτή την ανακοίνωση γίνεται λόγος για τη μετατροπή του Αστέρα Βουλιαγμένης στο πρώτο Ξενοδοχείο “Four Seasons” στην Ελλάδα.

Ο «Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης» έχει περάσει στον έλεγχο της κοινοπραξίας AGC Equity Partners για λογαριασμό της Jermyn Street Real Estate Fund IV LP («Jermyn Street») και της Apollo Investment Holdco S.a.r.l («Apollo»), στην οποία μετέχουν δύο κρατικά κεφάλαια του Αμπού Ντάμπι και του Κουβέιτ, Άραβες επενδυτές, καθώς και η τουρκική Dogus Group.

Στο μετοχικό κεφάλαιο της κοινοπραξίας δεν υπάρχει σχέση του συλληφθέντα πρίγκηπα, που η σύνδεση του, όπως τονίζεται, έχει να κάνει μόνο με την Four Seasons, η οποία θα αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου.

Για την ανακαίνιση των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, θα επενδυθούν, όπως είναι γνωστό, πάνω από 100 εκατ. ευρώ.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, περίπου 300 δωμάτια, σουίτες και πολυτελή μπανγκαλόους, spa και εγκαταστάσεις αναψυχής, υπερσύγχρονους χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καστοριά: Σε δολιοφθορά αποδίδουν την έκρηξη στο ξενοδοχείο Τσάμης, οι ιδιοκτήτες του

ΗΒ: Ζητούνται εργαζόμενοι στον ελληνικό τουρισμό- «Ποιος θα στρώσει τα κρεβάτια των επισκεπτών;»

Σαουδική Αραβία: Αποκεφαλίζουν καταδικασμένους και τους σταυρώνουν σε δημόσια θέα

Στη Σαουδική Αραβία άνοιξε κάβα ποτών – «Όλοι γνωρίζουν ποιες πρεσβείες πωλούν ποτό… μερικές από αυτές βγάζουν πολύ χρήμα»

Δυναμώνει η BRICS – Ποιες νέες χώρες μπαίνουν στην «ομάδα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr