Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συμμορία στην Πάτρα: Έκλεβαν τσιγάρα, ποτά και… σουβλάκια

Συμμορία στην Πάτρα: Έκλεβαν τσιγάρα, ποτά και… σουβλάκια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Πάτρα,

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τρεις άνδρες αλβανικής καταγωγής και ένας Έλληνας Ρομά, που αποτελούν μέλη συμμορίας που είχε «ρημάξει» σπίτια και μαγαζιά στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, σε έφοδο των αστυνομικών σε σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, εντόπισαν και συνέλαβαν τα τέσσερα άτομα, ενώ βρέθηκαν και αρκετά κλοπιμαία, μεταξύ των οποίων και σουβλάκια που είχαν αφαιρέσει από καφενείο στο Πετρωτό Πατρών, όπου «χτύπησαν» για τελευταία φορά, πριν την σύλληψη τους.

Η παράνομη δράση τους, είχε αναπτυχθεί τους τελευταίους μήνες κυρίως σε περιοχές της Πάτρας και του Ρίου. Εκτιμάται πως είναι οι δράστες του μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων σε οικίες, που είχαν σημειωθεί στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου και Ακταίου, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διέμεναν στο Ρίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν ταυτοποιηθεί 10 περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια και καταστήματα.

Κατά τις «επισκέψεις» του στα μαγαζιά έπαιρναν τσιγάρα και ποτά, ενώ από τα σπίτια και τα διαμερίσματα κατά κύριο λόγο αφαιρούσαν ηλεκτρικές συσκευές…!

Σύμφωνα με πηγές του patratora.gr, ο ένας εκ των συλληφθέντων φέρεται να έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές για διάφορα αδικήματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισόβια στην Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας

Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ακέφαλο πτώμα ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην Αργιθέα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr