Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη σύζυγος γνωστής ηθοποιού για εμπόριο ναρκωτικών

Συνελήφθη σύζυγος γνωστής ηθοποιού για εμπόριο ναρκωτικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνελήφθη ο 51χρονος σύζυγος γνωστής ηθοποιού (έχει παίξει σε πετυχημένα σίριαλ ιδιωτικών καναλιών και είναι κόρη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας), μαζί με άλλα δυο άτομα για κατοχή ποσότητας ναρκωτικών, την οποία σκόπευαν να διακινήσουν στις πιάτσες των τοξικομανών τις Αθήνας.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, η οποία εξάρθρωσε και στη σπείρα, στην κατοχή των τριών συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 4,5 κιλά ηρωίνης, 2.739 γραμμάρια κατεργασμένου χασίς τύπου «σοκολάτα» και το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ, το οποίο προέρχεται αποκλειστικά από την εμπορία των ναρκωτικών.

Η αξία των ναρκωτικών που βρέθηκε στην κατοχή τους ξεπερνά τις 300.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί από την Κέρκυρα τις τρεις τελευταίες ημέρες είχαν στρατοπεδεύσει στην Αθήνα και παρακολουθούσαν τους τρεις συλληφθέντες, 51, 58 και 59 ετών αντίστοιχα, καταγράφοντας τα δρομολόγια τους αλλά και τα σημεία στα οποία έκρυβαν τις ποσότητες των ναρκωτικών που διακινούσαν.

Αφού εντόπισαν τα σημεία που έκρυβαν τα ναρκωτικά και είχαν πλήρη εικόνα των κινήσεων των τριών, έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τις Κέρκυρας συνεπικουρούμενοι από συναδέλφους τους της Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποίησαν ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε περιοχές της Αττικής, κυρίως στα Βόρεια προάστια, για την σύλληψη των υπόπτων.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες τις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή, που ανέλαβε την κύρια ανάκριση της υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ακέφαλο πτώμα ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην Αργιθέα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr