Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολιτικό πρόσωπο φέρεται να κατονόμασε η Βίκυ Σταμάτη

Πολιτικό πρόσωπο φέρεται να κατονόμασε η Βίκυ Σταμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λίγες ώρες πριν το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφανθεί για το εάν θα παραμείνει στης φυλακή ή εάν θα αφεθεί ελεύθερη, η Βίκυ Στάματη  προσήλθε σήμερα, κατόπιν δικού της αιτήματος, στην εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, και κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, για τη διαφθορά στην πολιτική σκηνή!

Η κατάθεση της συζύγου του πρώην Τσάρου των Οικονομικών, Άκη Τσοχατζόπουλου, στην κυρία Ράικου, αλλά και στην επίκουρη εισαγγελέα Διαφθοράς, Πόπη Παπανδρέου, διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες και, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκειά της η Βίκυ Σταμάτη αναφέρθηκε σε ένα πολιτικό πρόσωπο, το οποίο φέρεται να κατονόμασε, όχι όμως για τις δωροδοκίες στα εξοπλιστικά, αλλά γενικότερα για θέματα διαφθοράς στην πολιτική ζωή.

Μάλιστα, νωρίς το πρωί η Βίκυ Σταμάτη έφτασε στο Εφετείο της Αθήνας, όπου στεγάζεται η Εισαγγελία Διαφθοράς, συνοδεύομενη από τον ψυχίατρό της, ο οποίος, αφού διαπίστωσε ότι δεν συντρέχει λόγος να παραμείνει στο πλευρό της, αποχώρησε.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της, Φραγκίσκο Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε ό,τι της είχε εκμυστηρευτεί ο σύζυγός της, Άκης Τσοχατζόπουλος, και σκοπός με την κατάθεσή της αυτή είναι να ξεκαθαρίσουν τα φαινόμενα διαφθοράς στην πολιτική ζωή.

Όπως τόνισε ο κ. Ραγκούσης, ο ίδιος δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της κατάθεσης της Βίκυς Σταμάτη, διότι, όπως είπε, η εντολέας του εξετάστηκε ως μάρτυρας. Παράλληλα, ο κ Ραγκούσης επισήμανε πως η Βίκυ Σταμάτη δεν ζητάει κανένα αντίδωρο για όσα κατέθεσε.

«Η αποφυλάκιση είναι σκοπός της, προκειμένου να σφίξει το παιδί της στην αγκαλιά της» επισήμανε ο ίδιος.

Μετά τη Βίκυ Σταμάτη στην Εισαγγελία Διαφθοράς αναμένεται να προσέλθει για κατάθεση -ενδεχομένως την ερχόμενη εβδομάδα- και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς, όπως φέρεται να κατάθεσε η σύζυγός του, όσα γνωρίζει, τα γνωρίζει από εκείνον.

Αξίζει να σημιεωθεί ότι η Βίκυ Σταμάτη έχει κατέθεσει ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της και αναμένει τη σχετική απόφαση των δικαστών.

Πρόκειται για την έκτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη -η οποία σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος- και την πρώτη μετά την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδειάζουν οι φυλακές στη Ρωσία: «Οι κρατούμενοι στέλνονται στον πόλεμο»

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Στην φυλακή οι έξι που συνελήφθησαν για την τρομοκρατική οργάνωση

Αντιτρομοκρατική: 10 συλλήψεις για τρομοκρατικές επιθέσεις – Ανάμεσά τους και πυροτεχνουργοί

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν ισχύει η προεδρική ασυλία του έκρινε Ομοσπονδιακό Εφετείο

Επίθεση Χούλιγκαν: Στη φυλακή και οι 105 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Κατσουρή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr