Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε φορτηγά

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε φορτηγά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Εγκληματική Ομάδα,

Εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε κλοπές φορτηγών, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους, εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν, στην περιοχή των Αχαρνών, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, δύο άτομα, ηλικίας 41 και 44 ετών, τα οποία εντοπίστηκαν εντός επιχείρησης – διαλυτηρίου μεταλλικών αντικειμένων, ιδιοκτησίας 40χρονου, που αναζητείται.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες, από κοινού με τον 40χρονο και άγνωστους συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας είχαν διαφορετικούς ρόλους και προέβαιναν κυρίως σε κλοπές φορτηγών, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους. Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει έξι κλοπές Ι.Χ. φορτηγών και μία διάρρηξη σε οικία στις Αχαρνές.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Έγγραφα κλεμμένων οχημάτων, πλήθος εξαρτημάτων οχημάτων, μία καραμπίνα χωρίς κάνη, ένα περίστροφο και ένα όπλο τύπου φλόμπερ.

Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία Ι.Χ. φορτηγά της επιχείρησης, τα οποία χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά μεταλλικών αντικειμένων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους, καθώς και για τη συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr