Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Και νέος μυστηριώδης θάνατος κατηγορούμενου για το Noor 1

Και νέος μυστηριώδης θάνατος κατηγορούμενου για το Noor 1
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δραπετσώνα, Εμπόριο Ναρκωτικών, Ηρωίνη,

Ένας ακόμα μυστηριώδης θάνατος έρχεται να προστεθεί στους τρεις που έχουν ήδη σημειωθεί μεταξύ ατόμων που εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση μεταφοράς 2 τόνων ηρωϊνης με το πλοίο Noor One.

Ένας 32χρονος Ινδός, κατηγορούμενος για την υπόθεση κατέληξε ξαφνικά κάτω από αιδευκρίνιστες συνθήκες λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής, μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας όπου κρατούνταν!

Ο 32χρονος φέρεται να αισθάνθηκε αδιαθεσία και ο αξιωματικός υπηρεσίας κάλεσε το ΕΚΑΒ όπου και παρέλαβε τον κρατούμενο που μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο. Εκεί και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, ο Ινδός κατέληξε.

Ο εν λόγω αλλοδαπός είχε βρεθεί προσφάτως στο «στόχαστρο» ελλήνων επιχειρηματιών που κατηγορούνται για την υπόθεση του «Νοor 1» και οι οποίοι του απέδιδαν στο δικαστήριο ότι εξυπηρετεί συμφέροντα άλλων εμπλεκομένων.

Στο ίδιο αστυνομικό τμήμα κρατούνται άλλα εννέα μέλη του πληρώματος αλλά και δύο τούρκοι κατηγορούμενοι για μεταφορά της ηρωίνης και προσφάτως υπήρξαν αναφορές του δικηγόρου Πειραιά κ. Γιάννη Γλύκα για τις συνθήκες κράτησής τους.

Προ μερικών μηνών είχε αποβιώσει στις φυλακές Κορυδαλλού άλλος κατηγορούμενος τουρκικής καταγωγής που εθεωρείτο ένας από τους οργανωτές της διακίνησης ηρωίνης. Ακόμη προσφάτως αποκαλύφθηκε ότι την τελευταία διετία είχαν διαπραχθεί στην Τουρκία και στην Ολλανδία έξι δολοφονίες που σχετίζονταν έμμεσα ή άμεσα με την υπόθεση της ηρωίνης.

Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση, στην οποία εμπλέκονται εφοπλιστές και ποδοσφαιρικοί παράγοντες, τρεις ακόμα εμπλεκόμενοι έχουν πεθάνει μυστηριωδώς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Ρωσία: Συλληφθέντες για εμπόριο ναρκωτικών στέλνονται στο μέτωπο της Ουκρανίας

Η Ιορδανία βομβάρδισε αποθήκες ναρκωτικών στη Συρία – Μάχες με ναρκέμπορους στα σύνορα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr