Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο δράστης ασελγούσε στο κορμί της Ελευθερίας Αγραφιώτου την ώρα που πέθαινε!

Ο δράστης ασελγούσε στο κορμί της Ελευθερίας Αγραφιώτου την ώρα που πέθαινε!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας γράφτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Γ’ νεκροταφείο της Νίκαιας, όπου κηδεύτηκε η άτυχη Ελευθερία Αγραφιώτου, η οποία βρέθηκε νεκρή σε υπόγειο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.

Στην κηδεία της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν λίγοι συγγενείς και φίλοι, όχι περισσότερα από 30 άτομα. Όσοι βρέθηκαν στο νεκροταφείο είχαν στα πρόσωπά τους «ζωγραφισμένο» ένα τεράστιο «γιατί».

Γιατί η Ελευθερία Αγραφιώτου βρήκε τέτοιο φρικτό θάνατο από τα χέρια ενός μανιακού δολοφόνου, ενός ανθρώπου που της έστησε καρτέρι θανάτου και σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία ασέλγησε στο κορμί της ενώ εκείνη πέθαινε.

280516164012_2817

Οι έρευνες της αστυνομίας

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Οι αστυνομικοί ανακρίνουν για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου τον 30χρονο «δράκο του Αμαρουσίου» όπως έχει ονομαστεί, τον άνδρα που έχει παραδεχτεί πως επιτέθηκε σε τουλάχιστον οκτώ γυναίκες σε υπόγειες διαβάσεις των βορείων προαστίων με σκοπό να τις κακοποιήσει σεξουαλικά.

Μάλιστα μετά από την αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος, οι αστυνομικοί έχουν συμπληρώσει το παζλ της φρικτής δολοφονίας!

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι ο δολοφόνος της 69χρονης είχε στήσει καρτέρι αλλά το θύμα του, το επέλεξε τυχαία. Ακόμα, παρά το γεγονός ότι με μανία της επιτέθηκε και τη σκότωσε, δεν την γνώριζε.

Ωστόσο, φως στα όσα έγιναν στο υπόγειο του γνωστού σούπερ μάρκετ αναμένεται να ρίξουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που έχει ζητήσει ο ιατροδικαστής.

Ακόμα, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η άτυχη γυναίκα δεν βιάστηκε από τον δολοφόνο της αλλά έπεσε θύμα ασέλγειας και μάλιστα την ώρα που πέθαινε!

Οι μαρτυρίες

Στο «μικροσκόπιο» της Ασφάλειας Αττικής έχει μπει η μαρτυρία υπαλλήλου γνωστής αλυσίδας αρτοποιείων, στην περιοχή του Ν. Ηρακλείου όπου και διέμενε η Ελευθερία Αγραφιώτου και ήταν πελάτισσα του καταστήματος.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος φέρεται να είχε ακούσει κατά το πρόσφατο παρελθόν το θύμα, να μιλά στο κινητό της με άγνωστο πρόσωπο, λέγοντας σε έντονο ύφος και τόνο: «…να μου δώσεις τα χρήματα που μου χρωστάς. Ακούς τι σου λέω; Η υπομονή μου έχει εξαντληθεί».

Μια ακόμη αποκαλυπτική μαρτυρία συγκλονίζει. Μάρτυρας αποκάλυψε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη πως πριν η Ελευθερία Αγραφιώτου βρει τραγικό θάνατο, αρχές του Μάρτη άλλη γυναίκα πελάτισσα του σουπερμάρκετ, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ύποπτο άνδρα στο τρίτο γκαράζ.

Ο άνδρας κινούνταν αθόρυβα μέσα στο σκοτεινό υπόγειο και πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της από κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα με σκοπό να τη βιάσει. Ήταν περίπου 60 χρόνων και καραφλός.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Ποινική δίωξη για την κακοποίηση και τη θανάτωση του χάσκι της Αράχωβας Όλιβερ

Χριστίνα Αντωνοπούλου: Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα μαστροπείας

Ηλίας Μίχος: Οργή για το «ξέπλυμα» – «Ελλάς Ελλήνων Παιδοβιαστών είστε δολοφόνοι παιδικών ψυχών»

Αθώωση Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και καταδίκη της μητέρας της 12χρονης ζήτησε η εισαγγελέας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr