Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πιάστηκε τριάδα που προμήθευε με χασίς Θεσσαλονίκη και Κοζάνη

Πιάστηκε τριάδα που προμήθευε με χασίς Θεσσαλονίκη και Κοζάνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τρεις άνδρες, που φέρονται ως «πρωταγωνιστικά» μέλη ελληνοαλβανικού κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα μας, συνελήφθησαν, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση, στην Πτολεμαΐδα.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και κλοπή, ενώ κατασχέθηκαν πάνω από 30 κιλά χασίς, τα περισσότερα από τα οποία ήταν κρυμμένα σε απομονωμένη αγροικία, έξω από την Πτολεμαΐδα.

Οι συλληφθέντες φαίνεται ότι παραλάμβαναν τα ναρκωτικά από δασική περιοχής της ελληνοαλβανικής μεθορίου, όπου τα έκρυβαν συνεργοί τους, μέλη του ίδιου κυκλώματος.

Οι ναρκωτικές ουσίες προορίζονταν κατά βάση να διακινηθούν στις πόλεις της Κοζάνης και της Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι είχαν από καιρό πληροφορίες για τη δράση του κυκλώματος και χθες το μεσημέρι «στήθηκε» η επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη των τριών ανδρών, ηλικίας 29, 51 και 46 ετών.

Οι συλληφθέντες επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου κατασχέθηκαν τρία δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους ενός κιλού και 832 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε σπίτια και στην αγροικία, όπου βρέθηκαν άλλα 26 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 29 κιλών και 109 γραμμαρίων, ένα τσιγάρο εμπλουτισμένο με κάνναβη, όπως επίσης 13 κινητά τηλέφωνα, που εκτιμάται ότι χρησιμοποιούσε το κύκλωμα για τις παράνομες συναλλαγές του, αλλά και 24 πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr