Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πύργος: 15χρονος κατηγορείται για δέκα διαρρήξεις

Πύργος: 15χρονος κατηγορείται για δέκα διαρρήξεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για δέκα διαρρήξεις στην περιοχή του Πύργου κατηγορείται ένας 15χρονος, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ο 15χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, αλλά δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του ορίου του αυτοφώρου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο ανήλικος είχε διαπράξει, τους τελευταίους πέντε μήνες, οκτώ διαρρήξεις σε αυτοκίνητα, μία σε κομμωτήριο και μία σε κέντρο ανοιχτής προστασίας ηλικιωμένων. Για τη διάπραξη των κλοπών χρησιμοποιούσε συγκεκριμένο τρόπο: Αφού έσπαγε το παράθυρο της πόρτας του αυτοκινήτου, έμπαινε μέσα και αφαιρούσε το ηχοσύστημα, κινητά τηλέφωνα και χρήματα. Με τον ίδιο τρόπο έμπαινε και μέσα στα κτίρια, ερευνούσε όλους τους χώρους και αφαιρούσε χρήματα, ηχεία, τιμαλφή, κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr