Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόμβα εισαγγελέα: Έρευνα για δολοφονία Γιακουμάκη από πρόθεση

Βόμβα εισαγγελέα: Έρευνα για δολοφονία Γιακουμάκη από πρόθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Γιακουμάκης, Ιωάννινα,

Αλλάζουν τα δεδομένα στη δίκη Γιακουμάκη με τον Εισαγγελέα Ιωαννίνων, να διατάζει πλέον έρευνα για το θάνατο του 20χρονου, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο της δολοφονίας από πρόθεση.

Ειδικότερα, με εκατέρωθεν αιχμές, μεταξύ της υπεράσπισης των κατηγορουμένων της Γαλακτομικής Σχολής, και των ιδιωτικών ερευνητών, συνεχίστηκε την Τρίτη, εντός και εκτός του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων, η δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Κούγιας, εκτίμησε πως το θέμα, μετά την εξαφάνιση και το θάνατο του 20χρονου Βαγγέλη, διογκώθηκε από τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη και τη δημοσιογράφο, Αγγελική Νικολούλη.

Το επιχείρημά του αυτό, κατά τη ακροαματική διαδικασία, προκάλεσε την άμεση αντίδραση των ερευνητών, με τον Φώντα Βρόσγο να δηλώνει στην ΕΡΤ ότι πρόκειται για αθλιότητες και συκοφαντίες και να δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδέποτε δόθηκε κατεύθυνση στον μάρτυρα Νίκο Δάβρη, ούτε βοηθήθηκε οικονομικά από τον κ. Τσούκαλη.

Αιχμές κατά του σκεπτικού του κ. Κούγια, άφησε και ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, απορρίπτοντας κατηγορηματικά τις αιτιάσεις του συνηγόρου υπεράσπισης του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Την ίδια ώρα, πάντως, η υπόθεση προσλαμβάνει νέες διαστάσεις, καθώς μετά την ανάγνωση του εγγράφου της προέδρου του Δικαστηρίου, η Εισαγγελία Ιωαννίνων, διέταξε έρευνα για το θάνατο του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο που τον Μάρτιο του 2015 βρέθηκε νεκρός σε παραλίμνια περιοχή της πόλης.

Η Εισαγγελία ζητά, όπως αναφέρει το ert.gr, να διερευνηθεί το ενδεχόμενο του αδικήματος της ανθρωποκτονίας από πρόθεση καθώς και να ασκηθεί δίωξη για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιωάννινα: Συνελήφθη 32χρονος για αρπαγή βρέφους από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Ιωάννινα: Πέθανε στο νοσοκομείο από ανακοπή 20χρονη φοιτήτρια που διαγνώστηκε με αμυγδαλίτιδα

Τσίπρας: Μπορούμε την ανατροπή – Όχι λευκή επιταγή στον Μητσοτάκη για ασυδοσία

Τσίπρας: «Εάν οι 450.000 νέοι πάνε στην κάλπη δεν θα προλάβει ούτε να πακετάρει ο κ. Μητσοτάκης»

Εφτά χρόνια κάθειρξη στον 28χρονο ποδοσφαιριστή για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr