Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη η Βουλγάρα, Ανέλια Αλεξάντροβα για τη δολοφονία του ναυτικού

Συνελήφθη η Βουλγάρα, Ανέλια Αλεξάντροβα για τη δολοφονία του ναυτικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνελήφθη η γυναίκα – αράχνη, εγκέφαλος της δολοφονίας του 65χρονου συνταξιούχου ναυτικού, η σορός του οποίου ανακαλύφθηκε έναν χρόνο μετά την εξαφάνισή του, μέσα σε καταψύκτη. Η ανατριχιαστική ανακάλυψη είχε γίνει στο διαμέρισμα της πρώην συζύγου του, στην Καλλιθέα, με την ίδια άφαντη από το χρονικό διάστημα της εξαφάνισης-δολοφονίας του, στις 15 Ιανουαρίου 2015.

Η 49χρονη Βουλγάρα, Ανέλια Αλεξάντροβα εντοπίστηκε από τις Αρχές της Βουλγαρίας, που αρχικά την είχαν χάσει από τον τόπο διαφυγής και κατοικίας της στην Βάρνα, στις 15 Νοεμβρίου, στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας, μαζί με τον 14χρονο γιο της, την στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει εκ νέου, αυτή την φορά στη Ρουμανία.

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος είχε εκδοθεί σε βάρος διεθνές ένταλμα σύλληψης, με αποτέλεσμα να «χτυπήσει» στο σύστημα των Βουλγάρων και να συλληφθεί.

Η Ανέλια Αλεξάντροβα κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας, την οποία εκτέλεσαν τρεις άνδρες, τους οποίους φέρεται να είχε πληρώσει με 15.000 ευρώ. Τον ενδιάμεσο για την επαφή της 46χρονης με τους δολοφόνους έκανε μία 45χρονη από την Βουλγαρία, η οποία συνελήφθη, ενώ τη μεταφορά και αποθήκευση του πτώματος του συνταξιούχου έκανε ένας έγκλειστος στις φυλακές Νιγρίτας, Βούλγαρος.

Έχει ήδη διαπιστωθεί ότι, η 46χρονη πρώην σύζυγος και κατηγορούμενη για τη δολοφονία του συνταξιούχου ναυτικού είχε καρπωθεί 230.000 ευρώ από λογαριασμό του παιδιού της, πριν διαφύγει στη Βουλγαρία, ενώ στο παρελθόν είχε φύγει και πάλι μαζί με το παιδί της, παίρνοντας κι άλλα χρήματα από κοινό λογαριασμό τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr