Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθησαν πριν «σπρώξουν» ηρωίνη και μεθαδόνη στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν πριν «σπρώξουν» ηρωίνη και μεθαδόνη στο Ηράκλειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ηράκλειο της Κρήτης για την διαλεύκανση της δραστηριότητας δυο Ελλήνων που συνελήφθησαν έχοντας στην κατοχή τους σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και μεθαδόνης, αλλά και με χρήματα που δείχνουν ότι είχαν προλάβει να πουλήσουν ένα μέρος του παράνομου εμπορεύματος.

Κατά την διάρκεια των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί στα σπίτια των δραστών ηλικίας 63 και 44 χρόνων, ανακάλυψαν συσκευασίες με συνολικά 205,1 γραμμάρια ηρωίνης και 64,9 γραμμάρια μεθαδόνης, αλλά και τέσσερα ναρκωτικά δισκία χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Οι συλληφθέντες, που ήδη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηρακλείου, είχαν στην κατοχή τους 2.230 ευρώ που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και κατασχέθηκαν, μαζί με τα πέντε κινητά τους που εξετάζονται για να εντοπιστούν οι διασυνδέσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Γιγαντιαίο έπαθλο ύψους 120 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης – Το μεγαλύτερο έπαθλο που έχουν διεκδικήσει ποτέ οι Έλληνες

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr