Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραολυμπιονίκης για τη δολοφονία στο Μοσχάτο: Μάνα, τον τελείωσα

Παραολυμπιονίκης για τη δολοφονία στο Μοσχάτο: Μάνα, τον τελείωσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια γυναίκα ήταν η αιτία της ανθρωποκτονίας 47χρονου από 39χρονο παραολυμπιονίκη της κολύμβησης που διαπράχθηκε στις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, το οποίο διατηρεί ο δράστης στο Μοσχάτο.

Συγκεκριμένα ο παραολυμπιονίκης είχε συνάψει σχέση με την εν διαστάσει σύζυγο του θύματος, ο οποίος δεν ήταν τελικά υπάλληλος του πρακτορείου, όπως αρχικά διέρρευσε από αστυνομικές πηγές, αλλά ιδιοκτήτης ενός μικρού ξενοδοχείου στον Πειραιά.

Όπως είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, ο 47χρονος πήγε στο πρακτορείο του για να του ζητήσει το λόγο για το δεσμό που διατηρούσε με την εν διαστάσει σύζυγό του. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός των δύο ανδρών. Σύμφωνα πάντα με την ομολογία του παραολυμπιονίκη, πυροβόλησε το θύμα του με ένα 22άρι όπλο Zastava το οποίο είχε παράνομα επί μια πενταετία και το κρατούσε πάντα μαζί του στο καροτσάκι.

Το θύμα είχε ορίσει τον δράστη ως μάρτυρα στη δικαστική διαμάχη που είχε με τη σύζυγό του

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το θύμα είχε ορίσει τον δράστη ως μάρτυρα στη δικαστική διαμάχη που είχε με τη σύζυγό του και τον πίεζε να δηλώσει ότι είχε σχέση με την σύζυγό του και κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου. Ο παραολυμπιονίκης παραδέχθηκε ότι είχε σχέση με την σύζυγο του θύματος αλλά ότι αυτή η σχέση άρχισε μετά την διάσταση τους.

Στο σημείο του φονικού βρέθηκαν πέντε κάλυκες από το 22αρι όπλο, το οποίο βρέθηκε από αστυνομικούς μέσα στο πρακτορείο.

Σημειώνεται, ότι το ίδιο το θύμα τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι τον έχουν πυροβολήσει. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, εξέπνευσε. Ο παραολυμπιονίκης αμέσως μετά το περιστατικό κι ενώ το θύμα ήταν αιμόφυρτο στο πάτωμα, κατέβασε τα ρολά του πρακτορείου και πήγε στο σπίτι του, όπου είπε στην μητέρα του: «Μάνα τελείωσα τον Λουκόπουλο». Εκεί τον βρήκαν οι αστυνομικοί λίγο αργότερα και τον συνέλαβαν.

Ο 39χρονος, είχε καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από τροχαίο ατύχημα το 2002. Ήταν ένας αθλητής με μεγάλες διακρίσεις σε παρολυμπιακούς αγώνες στο πρόσθιο.

Το θύμα, που διατηρούσε ξενοδοχείο στον Πειραιά, είχε άδειες οπλοφορίας για τρία πιστόλια, δύο τυφέκια και μία σκοπευτική διόπτρα, οι οποίες ανακλήθηκαν στις 5 Αυγούστου 2016 εξαιτίας δικογραφίας που είχε σχηματισθεί σε βάρος του μετά από μηνύσεις της εν διαστάσει συζύγου του. Αντιμετώπιζε σοβαρές κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αρπαγή, παράνομη κατακράτηση, απειλή, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση, ενώ του είχε αφαιρεθεί ο οπλισμός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Ελευσίνα: 44χρονος καταδίωξε την πρώην του και εμβόλισε το αυτοκίνητό της επτά φορές

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr