Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαραθώνια απολογία Γιαννουσάκη – Επί ώρες έδινε νέα στοιχεία για το Noor1

Μαραθώνια απολογία Γιαννουσάκη – Επί ώρες έδινε νέα στοιχεία για το Noor1
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πολύωρη κατάθεση έδωσε σήμερα στην ανακρίτρια Πειραιά, η οποία διενεργεί έρευνα για τη χρηματοδότηση του πλοίου Noor1 ο καταδικασθείς σε ισόβια κάθειρξη Ευθύμιος Γιαννουσάκης, ο οποίος πρόσφατα έχει προβεί καταγγελίες ότι δέχθηκε πιέσεις μέσα στη φυλακή για να στοχοποιήσει τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο κρατούμενος, ο οποίος έχει μεταχθεί από τις φυλακές Χαλκίδας στις φυλακές του Κορυδαλλού, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά υπό δρακόντεια μέτρα .

Ο Γιαννουσάκης κλήθηκε από την ανακρίτρια καθώς σε δύο ένορκες καταθέσεις τους στο παρελθόν (2015, 2016) έχει αναφερθεί στα ονόματα αλλοδαπών που φέρονται ως χρηματοδότες του φορτίου. Παράλληλα, έχει αναφερθεί σε άλλα στοιχεία που ερευνώνται από τις δικαστικές αρχές προκειμένου να φωτιστούν πτυχές της υπόθεσης μεταφοράς του φορτίου των ναρκωτικών στη χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και αύριο ο Γιαννουσάκης έχει νέο ραντεβού με τη δικαιοσύνη. Το πρωί θα μεταχθεί εκ νέου στο δικαστικό μέγαρο του Πειραιά προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά Παναγιώτη Μπρακούμάτσο με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά που έχει υποβάλει σε βάρος προανακριτικού υπαλλήλου του Λιμενικού Σώματος και εισαγγελέως Πρωτοδικών Πειραιά, σχετικά με τα όσα υποστηρίζει περί πιέσεων που δέχθηκε μέσα στη φυλακή.

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες Γιαννουσάκη σε βάρος πολιτικών προσώπων ( υπουργός Εθνικής Αμυνας) η σχετική δικογραφία θα διαβιβαστεί τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή στο πλαίσιο του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Τέλος, τη Δευτέρα αναμένεται να συνεχιστεί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά​ η εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης ποινής της ισόβιας κάθειρξης που έχει καταθέσει ο κ. Γιαννουσάκης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Ρωσία: Συλληφθέντες για εμπόριο ναρκωτικών στέλνονται στο μέτωπο της Ουκρανίας

Η Ιορδανία βομβάρδισε αποθήκες ναρκωτικών στη Συρία – Μάχες με ναρκέμπορους στα σύνορα

Στην Ελβετία εξετάζουν να επιτρέψουν την πώληση κοκαΐνης για ψυχαγωγική χρήση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr