Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απόλυτη μυστικότητα γύρω από τη 22χρονη τζιχαντίστρια που κρατείται στην Κέρκυρα

Απόλυτη μυστικότητα γύρω από τη 22χρονη τζιχαντίστρια που κρατείται στην Κέρκυρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με απόλυτη μυστικότητα διεξάγονται οι έρευνες για την 22χρονη υπήκοο Βελγίου -πιθανόν μαροκινής καταγωγής- η οποία συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε κοινή επιχείρηση της Αστυνομίας Κέρκυρας και του Λιμενικού Σώματος μέσα στο επιβατικό πλοίο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Μπάρι-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα έπειτα από επείγουσα ειδοποίηση των ιταλικών διωκτικών Αρχών.

Όπως γράφει ο Μικροπολιτικός στα “ΝΕΑ”, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης η πληροφόρηση για τη μυστηριώδη γυναίκα δίνεται ανεπίσημα και με το σταγονόμετρο ενώ δεν έχει εκδοθεί καμία ανακοίνωση.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό από πληροφορίες είναι ότι εις βάρος της έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις βελγικές Αρχές για εμπλοκή σε τρομοκρατική ενέργεια.

Βασικά στοιχεία για τις διαστάσεις της υπόθεσης κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό ενώ δεν είναι γνωστό για ποια υπόθεση κατηγορείται και ποιος είναι ο ρόλος και ο βαθμός εμπλοκής της στην τρομοκρατία.

Το όνομά της περιλαμβανόταν στις κόκκινες λίστες και όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να βρισκόταν σε στενό κλοιό παρακολούθησης.

Μόλις έγινε γνωστό ότι επιβιβάσθηκε στο super fast από το Μπάρι με προορισμό την Ηγουμενίτσα και ενδιάμεσο σταθμό την Κέρκυρα ειδοποιήθηκαν οι ελληνικές διωκτικές Αρχές και οργανώθηκε επιχείρηση.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματούχων, η γυναίκα ταξίδευσε τράνζιτ με προορισμό άλλη χώρα. Δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν άλλα ταξίδια στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr