Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτοί είναι οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη: “Ντροπή σας αλήτες” φώναζαν οι Κρητικοί (φωτο)

Αυτοί είναι οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη: “Ντροπή σας αλήτες” φώναζαν οι Κρητικοί (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κάτω από δρακόντια μέτρα ασφαλείας και με τη συνοδεία δεκάδων αστυνομικών, οι συλληφθέντες για την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη πέρασαν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες για την απαγωγή του ηρακλειώτη επιχειρηματία, μαζί με τους συνηγόρους υπεράσπισής τους αναμένεται να απολογηθούν και να ακούσουν από τον Εισαγγελέα τις κατηγορίες που τους βαρύνουν.

Στα δικαστήρια του Ηρακλείου, πέρα από τους αστυνομικούς και τους δεκάδες δημοσιογράφους, εικονολήπτες και φωτογράφους, έχει συγκεντρωθεί και πλήθος κόσμου, φωνάζοντας «ντροπή σας», «ντροπή σας αλήτες».

Οι τρεις από τους συλληφθέντες δεν θέλησαν να κρύψουν τα πρόσωπά τους, ενώ ο ένας έβαλε το χέρι του μπροστά, ώστε να αποφύγει  τη δημοσιότητα.

Το χρονικό της αστυνομικής επιχείρησης

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας, στην οποία συμμετείχαν άνδρες από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες, ο 53χρονος επιχειρηματίας απελευθερώθηκε στις επτάμισι το πρωί της Δευτέρας όταν έγινε έφοδος σε αποθήκη μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κοντά στη γέφυρα Ζουρίδας 4 μόλις χλμ. από το Ρέθυμνο. Εκεί εντοπίστηκε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης δεμένος πάνω σε στρώμα με αλυσίδα στο πόδι. Μαζί με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη ήταν ο ιδιοκτήτης της μάντρας και ένας φύλακας, οι οποίοι και συνελήφθησαν χωρίς να προβάλλουν αντίσταση.

Oι αστυνομικοί εισβάλλοντας στο κρησφύγετο των απαγωγέων με θερμική κάμερα, κατάφεραν να πιάσουν στον ύπνο τους απαγωγείς καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ γνώριζε εβδομάδες πού κρατούνταν ο επιχειρηματίας ωστόσο ερευνούσε πολύ προσεκτικά το σχέδιο της απελευθέρωσής του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr