Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιον συνάντησε ο φονιάς του Ζαφειρόπουλου έξω από το γραφείο του – Νέα στοιχεία “φωτιά”

Ποιον συνάντησε ο φονιάς του Ζαφειρόπουλου έξω από το γραφείο του – Νέα στοιχεία “φωτιά”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες,

Συνάντηση με τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας φέρεται να είχε ένας από τους εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και πλέον οι αρχές εξετάζουν αν ήταν αυτός ο λόγος που βγήκε για λίγα λεπτά από το κτίριο της οδού Ασκληπιού, ενώ είχε αρχίσει ήδη το ραντεβού που είχαν ζητήσει.

Τα νέα στοιχεία από την κατάθεση του συνεργάτη του Ζαφειρόπουλου

Η συμπληρωματική κατάθεση του συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έδωσε νέα διάσταση στην υπόθεση, καθώς ο 32χρονος αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι κάποια στιγμή, όταν είχε βγει για λίγο από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και πήγε στο δικό του, ένας από τους δράστες τον ακολούθησε και αφού του έβγαλε όπλο του είπε να μείνει στο γραφείο του και να μην πάει ξανά στο γραφείο του δικηγόρου, στο οποίο είχε μείνει ο άλλος δράστης, επίσης με όπλο.

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι αυτό έγινε για να μιλήσει στο θύμα για τον πραγματικό λόγο που πήγαν στο δικηγορικό γραφείο, χωρίς να υπάρχει ο μάρτυρας-συνεργάτης μπροστά.

Άρα, οι Αρχές γνωρίζουν από αυτό το στιγμιότυπο, το ποιος από τους δυο δράστες ήταν αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, υποστηρίζουν ότι οι υποθέσεις για τις οποίες άνοιξαν συζήτηση οι δολοφόνοι ήταν προσχηματικές καθώς δεν θα μπορούσαν – λένε οι αστυνομικοί – να άφηναν πίσω τους μάρτυρες για τον πραγματικό λόγο που ήθελαν να εκφοβίσουν τον δικηγόρο.

Τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στον χώρο

Την ίδια στιγμή, από τα αποτυπώματα που έχουν βρεθεί στον χώρο, οι αστυνομικές αρχές αρχικά θα ξεχωρίσουν όσα δικαιολογημένα εντοπίστηκαν εκεί και μετά θα προχωρήσουν στην έρευνα για τα «αδικαιολόγητα».

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχει στις έρευνες υποστηρίζει πως: «Δεν ήταν αποφασισμένοι και αδίστακτοι, πόσο μάλλον επαγγελματίες. Είναι κακοποιοί, που πήγαιναν να πιέσουν, να εκβιάσουν ή να εκφοβίσουν και για άγνωστους ακόμη λόγους έφθασαν στο έγκλημα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr