Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε η πρώην σύζυγος του 58χρονου δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη

Τι είπε η πρώην σύζυγος του 58χρονου δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η έρευνα της Αστυνομίας για να εντοπίσει και να συλλάβει τον 58χρονο δολοφόνο της 32χρονης εφοριακής Δώρας Ζέμπερη, που έπεσε νεκρή μέσα στο Β’ Νεκροταφείο, μαχαιρωμένη 14 φορές, κράτησε 20 μέρες. Κατά την μεταγωγή του στην Ευελπίδων εκτυλίχθηκαν σκηνές χάους με πολίτες και μέλη της οικογένειάς της να προσπαθούν να τον λιντσάρουν.

Όπως δήλωσε στον Alpha ο πατέρας της άτυχης εφοριακού ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο του παιδιού του.

«Έγινε μάχη, δεν πρόλαβα να τον φτάσω. Θα τον σκότωνα σε ένα λεπτό. Αν τον άρπαζα σε ένα λεπτό είχε τελειώσει», δήλωσε ο πατέρας της Δώρας και συνέχισε λέγοντας πως ήθελε να τον κατασπαράξει.

Τέλος τόνισε πως «σκότωσε ένα διαμάντι, έναν άγγελο. Η Δώρα ήταν αντράκι και αντιστάθηκε. Όταν έχει μαχαίρι ο άλλος δεν μπορείς να τον καταφέρεις. Έχει το όπλο στο χέρι, πρέπει να φύγεις».

Από την πλευρά της η πρώην σύζυγος του καθ’ ομολογία δράστη της στυγερής δολοφονίας είπε στον Αlpha πως «είμαι και εγώ μάνα. Θέλω να τιμωρηθεί. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάνει τόσο μεγάλο έγκλημα».

Ενώ μετά απάντησε στο αν ασκούσε βία πάνω της: «Με είχε χτυπήσει δύο με τρεις φορές. Τον φοβόμουν γιατί τότε έπινε. Χωρίσαμε όταν είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά. Έπινε μπροστά στα παιδιά μου. Δεν ενδιαφέρθηκε πότε για το παιδί του».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Μακάβριος καυγάς σε κηδεία: Ο αδελφός του νεκρού πέταξε στο κεφάλι της νύφης του μαρμάρινο σταυρό

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr