Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που άνδρας πετά το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που άνδρας πετά το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βίντεο, Βρέφος, Μωρό,

Τη στιγμή που ένας άνδρας πετάει το βρέφος σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη, στα σκουπίδια κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Όπως φαίνεται το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το δελτίο ειδήσεων του Star, άνδρας φτάνει στο σημείο με λευκό Ι.Χ, και αφού εξέρχεται από αυτό κατευθύνεται προς τον κάδο όπου και πετάει την σακούλα με το μωρό. Στη συνέχεια επιστρέφει στο αυτοκίνητο και εξαφανίζεται.

Όπως προκύπτει από την ανάλυση του βίντεο, ο άνδρας από τη στιγμή που βγήκε από το λευκό αυτοκίνητο με το νεκρό βρέφος έως τη στιγμή που επέστρεψε χωρίς αυτό έκανε ακριβώς 87 δευτερόλεπτα. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Αττικής εκτιμούν ότι πρόκειται για το άτομο που στραγγάλισε το μωρό και πως δεν ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο αλλά μαζί του ήταν και η μητέρα του βρέφους.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναζητούν τον δράστη ή τη δράστιδα της φρικτής δολοφονίας του βρέφους σε οικογένειες με οικονομικά προβλήματα, οικογένειες με γυναικείο μέλος που έχει ψυχολογικά προβλήματα ή νοητική στέρηση. Δεν μπορούν να αποκλείσουν την πιθανότητα επιλόχειας κατάθλιψης ακόμη και ανηλικότητας της μητέρας, που ευθύνονται για την αηδιαστική απόφαση, ενδεχομένως οικογενειακής ή συντροφικής, της δολοφονίας του.

Τα συμπεράσματα της ιατροδικαστού Σουλτάνας Μαριανού, που διενέργησε την νεκροτομή, για τα αίτια και τον χρόνο θανάτου του άτυχου νεογέννητου αγοριού είναι συγκλονιστικά. Η δράστιδα ή ο δράστης, στραγγάλισαν το βρέφος με τον ομφάλιο λώρο και ένα σκοινί, ενώ πιθανότατα τοποθέτησαν στο στόμα του, χαρτοπετσέτες για να μην… ακούν το κλάμα του.

Η κ. Μαριανού προσδιόρισε χρονικά την γέννηση και κυρίως τον θάνατο του αγοριού, λίγες ώρες πριν τον εντοπισμό του, μεταξύ 00:00 και 06:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ επεσήμανε πως το παιδί γεννήθηκε ζωντανό και υγιές, με κανονικό βάρος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ακέφαλο πτώμα ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην Αργιθέα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr