Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έγκλημα στο Μαρούσι: Οι αστυνομικοί “έχουν” τον φονιά του 19χρονου – Ένα βήμα πριν τη σύλληψη

Έγκλημα στο Μαρούσι: Οι αστυνομικοί “έχουν” τον φονιά του 19χρονου – Ένα βήμα πριν τη σύλληψη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον άνθρωπο που σκότωσε τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι τον 19χρονο Θωμά.

Όσο περνάνε οι ώρες ξεκαθαρίζει το τοπίο της άγριας δολοφονίας, με τους έμπειρους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών να υποστηρίζουν πως είναι πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη που με μια μαχαιριά αφαίρεσε τη ζωή του νεαρού.

Τα στόματα σιγά – σιγά ανοίγουν και αποκαλύπτεται πως τελικά δεν ήταν φόνος με κίνητρο τη ληστεία αλλά έγκλημα που είχε να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή παρεξήγηση για ασύμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Θωμάς φαίνεται πως γνώριζε το δολοφόνο του, με τον οποίο πιθανότατα είχε μοιραίο ραντεβού στην πλατεία Ηρώων.

Αυτό θα αποκαλυφθεί από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ενώ οι φίλοι του καλούνται να αποκαλύψουν ποιοι γνωστοί του 19χρονου θα μπορούσαν να του κάνουν κακό ή αν στο παρελθόν είχε δεχτεί απειλές και από ποιους.

Το μοιραίο βράδυ ο Θωμάς ήταν παρέα με τη φίλη του και άλλα έξι άτομα. Σε αυτά τα πρόσωπα και στις καταθέσεις τους η ΕΛ.ΑΣ. έχει βρει απαντήσεις που θα λύσουν το γρίφο του άγριου φονικού.

Πρόκειται κυρίως για μαθητές από το Νέο Ηράκλειο και το Μαρούσι, οι οποίοι περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συνέβησαν στην πλατεία Ηρώων.

Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι ο δολοφόνος του νεαρού θα βρεθεί και μάλιστα πολύ σύντομα.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται ένα βήμα πριν την εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος, καθώς, γνωρίζουν τους ανθρώπους που πλησίασαν το μοιραίο βράδυ τον άτυχο Θωμά την ώρα που καθόταν στην πλατεία, αλλά και το όνομα του ανθρώπου που του αφαίρεσε τη ζωή.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν και μία μαρτυρία, η οποία «δείχνει» τον δράστη.

«Σ’ αγαπάμε Θωμάκο»

Για δεύτερη ημέρα φίλοι του άτυχου νεαρού, ανάμεσά τους και η 17χρονη, η οποία ήταν μαζί του εκείνη τη μοιραία νύχτα, καταθέτουν στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ενώ οι γονείς του δεν είναι ακόμα σε θέση να καταθέσουν.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης φίλοι και γνωστοί του 19χρονου αφήνουν λουλούδια, τσιγάρα στα σκαλιά της πλατείας Ηρώων στο Μαρούσι, εκεί όπου βρήκε τραγικό θάνατο από μια μαχαιριά ο Θωμάκος τους, όπως τον αποκαλούσαν.

«Σ΄αγαπάμε Θωμάκο. Θα είσαι πάντα στην σκέψη μας, στην καρδιά μας. Μας λείπεις πολύ. Ήταν άδικο αυτό…Να προσέχεις εκεί ψηλά είσαι ο άγγελος μας. Θωμά δεν έφυγες ποτέ, είσαι εδώ.»

Στη γειτονιά του στο Νέο Ηράκλειο, όπου διέμενε ο 19χρονος, ο πόνος για τον χαμό του είναι αβάστακτος.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως δολοφονήθηκε ένα από τα καλύτερα παιδιά, όπως λένε όλοι της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr