Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη 19χρονος για την δολοφονία των 2 νέων στην Μάνη

Συνελήφθη 19χρονος για την δολοφονία των 2 νέων στην Μάνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η αστυνομία κατάφερε να ξετυλίξει το κουβάρι της μυστηριώδους δολοφονίας των 2 νέων που δολοφονήθηκαν στην Μάνη.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Νάντιας Αλεξίου δύο εντάλματα σύλληψης διαβιβάστηκαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας, και εκτελέστηκε στα στοιχεία 19χρονου κατοίκου της περιοχής, ενώ αναζητείται συνομήλικος του επίσης κάτοικος της περιοχής, οι οποίοι από την προανακριτική έρευνα- σύμφωνα με πληροφορίες-, προέκυψε ότι εμπλέκονται στη δολοφονία των Γιάννη Κομμάτη και Κωνσταντίνου Σγουρού.

Όπως σημειώνει η δημοσιογράφος στην προσωπική σελίδα nantiareport o 19χρονος ο οποίος έχει συλληφθεί, προσδιορίζεται στο φυσικό αυτουργό της δολοφονίας των δύο νεαρών, ο οποίος με το κυνηγετικό όπλο το οποίο είναι καταχωρημένο στα στοιχεία της μητέρας του, πυροβόλησε και δολοφόνησε τους δύο άνδρες.

Νωρίτερα- τα ξημερώματα της Τρίτης (19/08)- είχε προηγηθεί συνάντηση με τα δύο θύματα, του 19χρονου κι ενός ακόμα συνομήλικου φίλου του- σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί το δεύτερο ένταλμα, και ο οποίος αναζητείται- κατά την οποία ύστερα από διαφωνία οι τέσσερις νεαροί συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Ο 19χρονος φέρεται με το κυνηγετικό όπλο που είχε μαζί του, να πυροβόλησε από μικρή απόσταση το Γιάννη Κομμάτη και τον Κωνσταντίνο Σγουρό, και στη συνέχεια, με φορτηγάκι κλειστού τύπου, μετέφεραν από κοινού και απέρριψαν τις σορούς τους, στο σημειο όπου και εντοπίσθηκαν.

Ο 19χρονος προσήχθη όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο ο 26χρονος από την Καλαμάτα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία τα ξημερώματα της Τρίτης (19/08) και ήταν η τελευταία επαφή πριν το κινητό του απενεργοποιηθεί, και συνελήφθη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr