Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανήλικοι άρπαξαν ταμειακή μηχανή από ψιλικατζίδικο

Ανήλικοι άρπαξαν ταμειακή μηχανή από ψιλικατζίδικο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Πάτρα,

Τρόμος το βράδυ της Πέμπτης όταν τρία νεαρά άτομα, μία κοπέλα και δύο αγόρια, τα οποία εικάζεται πως πιθανόν είναι ακόμα και ανήλικα, εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Νεάπολης Ζαρουχλείκων, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr, τα τρία άτομα με την απειλή μαχαιριού μπήκαν στο κατάστημα λίγο μετά τις 9 μ.μ. και απείλησαν την ιδιοκτήτρια ζητώντας της να τους παραδώσει τις εισπράξεις της ημέρας.

Μόνο που μέσα στο μαγαζί δεν ήταν μόνη της η γυναίκα, αλλά βρισκόταν και μία πελάτισσα με τα δύο της παιδιά, το ένα μόλις 6 μηνών!

Επικράτησε πανικός, καθώς τα παιδιά άρχισαν να κλαίνε και οι δύο γυναίκες δεν ήξεραν τι να κάνουν. Αποτέλεσμα ήταν οι νεαροί δράστες να πανικοβληθούν, άρπαξαν ολόκληρη την ταμειακή μηχανή με τα χρήματα που είχε μέσα και άρχισαν να τρέχουν.

Στον πανικό τους όμως επάνω, λίγα μέτρα πιο πέρα, όπως αναφέρουν πηγές του PatrasTimes, οι δράστες κάτι… ξέχασαν, ένα στοιχείο που σύμφωνα με την Αστυνομία θα συνδράμει σημαντικά στον εντοπισμό τους.

Να σημειωθεί πως στο σημείο κατέφθασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι και αρχικά εντόπισαν σε κοντινό σημείο τόσο την ταμειακή μηχανή, άδεια από χρήματα, όσο και το μαχαίρι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr