Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στις 9 Δεκεμβρίου μετατέθηκε η πρεμιέρα της όπερας “Μποέμ”

Στις 9 Δεκεμβρίου μετατέθηκε η πρεμιέρα της όπερας “Μποέμ”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Εθνική Λυρική Σκηνή μεταφέρει τις δύο πρώτες παραστάσεις της “Μποέμ“, εξαιτίας των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί και των έκτακτων μέτρων κυκλοφορίας που έχουν ληφθεί για το Σαββατοκύριακο.

Ως εκ τούτου, η πρεμιέρα της παραγωγής “Μποέμ” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου και οι υπόλοιπες παραστάσεις στις 10, 11, 12, 13, 14, 28, 30 και 31 Δεκεμβρίου 2014, στο θέατρο Ολύμπια.

Οι θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις παραστάσεις που μεταφέρονται, θα ενημερωθούν από τα ταμεία του θεάτρου και θα τους δοθεί η δυνατότητα είτε να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους, είτε να τα ακυρώσουν και να τους επιστραφούν τα χρήματα.

boem

Λίγα λόγια για την όπερα “Μποέμ”

Ένα από τα πιο κλασικά και δημοφιλή έργα του οπερατικού ρεπερτορίου, η συγκλονιστική “Μποέμ” του Πουτσίνι θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου στο θέατρο Ολύμπια. Η Εθνική Λυρική Σκηνή επιστρέφει σε μία από τις παλαιότερες παραγωγές της που αγαπήθηκαν από το κοινό, τη Μποέμ, στη εκδοχή της από τη διάσημη Ιταλίδα σκηνοθέτρια Λίνα Βερτμύλλερ, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού με ένα εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών.

Ο διακεκριμένος Αρχιμουσικός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Λουκάς Καρυτινός θα διευθύνει την Ορχήστρα και την Χορωδία της ΕΛΣ, ενώ στην διανομή συναντούμε πολλούς και διακεκριμένους Έλληνες και ξένους Μονωδούς. Στον ρόλο της Μιμής η Τσέλια Κοστέα και η νεαρή Άννα Στυλιανάκη, ενώ στον ρόλο του Ροντόλφο ο Λουτσάνο Γκάντσι που είχαμε απολαύσει στην πρόσφατη Μαντάμα Μπαττερφλάι του Ηρωδείου και ο Γιάννης Χριστόπουλος. Τον Μαρτσέλλο θα ερμηνεύσουν εναλλάξ οι Διονύσης Σούρμπης και Κύρος Πατσαλίδης, ενώ την Μουζέττα ερμηνεύουν η Μαρία Μητσοπούλου, η Βασιλική Καραγιάννη και η Κάτια Πάσχου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θρίλερ με τη νεκρή σοπράνο της Λυρικής στα χέρια των Πακιστανών

Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα της Λυρικής Σκηνής – Οι ανεξήγητες δωρεές της περιουσίας της

Τα ΕΛΠΕ στηρίζουν την εναλλακτική σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο έργο «Το αηδόνι του Αυτοκράτορα»

Έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης και ακαδημαϊκός Σπύρος Ευαγγελάτος

Ληστεία με τραυματισμό στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr