Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρήκαν χταπόδι “φαντασματάκι” στη Χαβάη (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Χαβάη,

Ένα απίθανο χταπόδι εντόπισε το τηλεκατευθυνόμενο βαθυσκάφος ROV ενώ περνούσε από μια επίπεδη βραχώδη περιοχή καλυμμένη με ιζήματα σε βάθος 4.290 μέτρων, στη Χαβάη.

“Η εμφάνιση του ζώου αυτού διέφερε από οτιδήποτε υπάρχει στα χρονικά που έχουν δημοσιευτεί μέχρι σήμερα και πρόκειται για το μεγαλύτερο βάθος στο οποίο έχει βρεθεί ποτέ κεφαλόποδο του είδους αυτού”, είπε ο ζωολόγος Michael Vecchione, ένας από τους υπευθύνους της Αμερικανικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA).

Το ζώο παρατηρήθηκε στη διάρκεια αποστολής βορειοανατολικά του νησιού Neker, ενώ διαθέτει μια σειρά βεντούζες σε κάθε πλοκάμι, αντί για τις δύο που έχουν γενικά τα χταπόδια, και είναι “ιδιαίτερα εξαιρετικό επειδή δεν διαθέτει χρωστικά κύτταρα, που αποκαλούνται χρωματοφόρα και είναι χαρακτηριστικά των κεφαλόποδων, και δεν φαίνεται πολύ μυώδες. Είναι σχεδόν σίγουρα ένα είδος που δεν έχει ταυτοποιηθεί ποτέ και μπορεί να μην ανήκει σε μια γνωστή οικογένεια”, συνέχισε ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ζούκερμπεργκ προετοιμάζεται για το τέλος του κόσμου – Το υπερπολυτελές συγκρότημα στη Χαβάη με το υπόγειο καταφύγιο των 5.000 τ.μ.!

Χάλλα: Ο πλανήτης που δεν «καταβρόχθισε» ο ήλιος του

Έκρηξη του ηφαιστείου Κιλαουέα στη Χαβάη

Μπουκάλι με μήνυμα από την Ιαπωνία ξεβράστηκε στη Χαβάη μετά από 37 χρόνια

Μπλε UFO στη Χαβάη έπεσε από τον ουρανό στη θάλασσα (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr