Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Ένα όμορφο ηλιόλουστο Σάββατο

Καιρός: Ένα όμορφο ηλιόλουστο Σάββατο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καιρός: Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια προβλέπει για το Σάββατο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με αυξημένη υγρασία το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν ασθενείς και βαθμιαία βορειοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις με τοπικές ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις με ομίχλες τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 και στα νότια 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 0 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις στα βόρεια με ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 και στα νότια πελάγη βαθμιαία δυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία πνέει 2 έως 19 Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια με ανέμους στα βόρεια νοτιοδυτικοί και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεταφορά αφρικανικής σκόνης: Συστάσεις της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας

Καιρός: Έρχεται… καλοκαίρι – Η πιο ζεστή μέρα με 27°C

Λασποβροχές και αφρικανική σκόνη: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, έως 24°C ο υδράργυρος

ΟΗΕ: Μεγάλη πιθανότητα το 2024 να είναι η πιο ζεστή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση την Κυριακή 17/3 το απόγευμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr