Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έσκασε το κανόνι στο Πεντελικό

Έσκασε το κανόνι στο Πεντελικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κηφισιά, Ξενοδοχεία,

Όπως όλα δείχνουν στη διακοπή λειτουργίας του ιστορικού ξενοδοχείου «Πεντελικόν» της Κηφισιάς οδήγησε η διάσταση απόψεων που φέρεται να εκδηλώθηκε μεταξύ του νέου ιδιοκτήτη του ακινήτου όπου στεγάζεται η μονάδα και της εταιρίας «Βάρδης» η οποία διαχειρίζεται την άδεια λειτουργίας του.

Όλοι οι πελάτες του ξενοδοχείου έχουν ενημερωθεί να αποχωρήσουν από τα δωμάτιά τους.

Πρόσφατα, το ακίνητο πέρασε στη κατοχή Έλληνα ομογενή από τη Ν. Αμερική έναντι 23 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παλαιός ιδιοκτήτης του ακινήτου του ξενοδοχείου, επιχειρηματίας Χάρης Βάρδης, συζητούσε με τον νέο ιδιοκτήτη προκειμένου η μονάδα να εξακολουθήσει κανονικά τη λειτουργία της.

Πηγή, ωστόσο, από το περιβάλλον του Χ. Βάρδη με την οποία επικοινώνησε στην Αυστραλία το Euro2day.gr, αναφέρει πως επήλθε διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών και αποφασίστηκε η διακοπή λειτουργίας της μονάδας. Όπως σημείωσε, χαρακτηριστικά, «υπάρχουν νομικά θέματα που θα πρέπει να επιλυθούν»..

Άγνωστο, παραμένει αν το ξενοδοχείο θα επαναλειτουργήσει…

Η ανακοίνωση της Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Βαρδή

Η εταιρία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΑΡΔΗ Α.Ε. και το «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟN» μετά από μια πολυετή και επιτυχημένη πορεία συνεχούς και συνεπούς προσήλωσης στην υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση, θα ήθελε καταρχάς να σας ευχαριστήσει για την προτίμησή σας αλλά και για την εμπιστοσύνη σας.

Με αυτό σαν γνώμονα, η Διοίκηση της εταιρίας θα ήθελε να σας ενημερώσει σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των κτιριακών εγκαταστάσεων. Από τα μέσα Μαΐου ο νέος ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων είναι ο κος Δουζόγλου.

Η Διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον νέο ιδιοκτήτη ώστε να επιτευχθεί μία ομαλή μετάβαση από την προηγούμενη ιδιοκτησία στην νέα, και με μοναδικό στόχο την συνεχή, αδιάλειπτη και συνεπέστατη λειτουργία του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟN.

Παρά τις άοκνες προσπάθειες της Διοίκησης, οι προσπάθειες αυτές δεν απέδωσαν και η σημερινή αιφνίδια απόφαση του νέου ιδιοκτήτη ήταν το εμβληματικό και ιστορικό ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟN να διακόψει οριστικά την λειτουργία του την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 στις 12μ.μ., όπως και έγινε.

Το σύνολο των πελατών που διέμεναν στο Ξενοδοχείο ενημερώθηκε σχετικά και ήδη έχει αποχωρήσει.

Η Διοίκηση της εταιρίας εργάζεται ήδη με σκοπό την άμεση και πλήρη μεταφορά των λειτουργιών της εκτός των εγκαταστάσεων της Κηφισιάς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παναθηναϊκός: Δεν κατάφερε να νικήσει στη Λεωφόρο την ουραγό Κηφισιά (1-1)

Στην κορυφή και περιμένει η ΑΕΚ, 3-0 την Κηφισιά -Παρατράγουδα από τη διαιτησία

Ολυμπιακός: Νίκησε την Κηφισιά (3-2) και τη… διαιτησία

Ο «θάνατος» του ΙΝΤΕΑΛ: Σε μια τέτοια «χώρα»-λάφυρο… εμείς θα είμαστε ένα απέραντο ξενοδοχείο

Κηφισιά: Ληστές ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες ρώτησαν «να τα πούμε;» και πήραν το χρηματοκιβώτιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr