Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εμπρησμός η πυρκαγιά στη Ρόδο – Συνελήφθη ένας ύποπτος

Εμπρησμός η πυρκαγιά στη Ρόδο – Συνελήφθη ένας ύποπτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από ένα παλιό εργοστάσιο κεραμικών, στο οποίο εκτελούσε εργασίες 60χρονος ροδίτης, που συνελήφθη, φέρεται να ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή μεταξύ Παστίδας και Τσαΐρι, και είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη καταστροφή σε δασικές εκτάσεις, και καλλιέργειες, ενώ κινδύνευσαν σπίτια και επιχειρήσεις.

Ο Β Δ. του Χ. συνελήφθη, όπως αναφέρει η Ροδιακή, από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, με την αυτόφωρη διαδικασία, κατηγορούμενος για εμπρησμό από αμέλεια και σήμερα θα προσαχθεί ενώπιων της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, προκειμένου να του ασκηθεί ποινική δίωξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε ένα μέρος του παλιού εργοστασίου κεραμικών, στο οποίο εκτελούσε εργασίες, με αποτέλεσμα να προκληθεί αυτή η μεγάλη καταστροφή.

Στο μεταξύ, οι δασοπυροσβεστικές δυναμεις του νησιού, εξακολουθούν να βρίσκονται στις περιοχές από όπου πέρασε χθες η πύρινη λαίλαπα, αντιμετωπίζοντας τυχον αναζωπυρώσεις, ενώ αξίζει να επισημανθεί πως τόσο οι έμπειροι αξιωματικοί της πυροσβεστικής, όσο και μέλη εθελοντικών ομάδων επεσήμαναν με δηλώσεις τους στη «Ροδιακή» ότι η χθεσινή φωτιά ήταν μια από τις δύσκολες που είχαν αντιμετωπίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια στο νησί μας.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το αρχηγείο της πυροσβεστικής, σύμφωνα με το οποίο αναφέρονται τα παρακάτω:

Συνελήφθη σήμερα στα πλαίσια του αυτοφώρου ο Β.Δ. του Χ., 60 ετών, ημεδαπός, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 22/08/2015 και ώρα 14:00’, σε δασική έκταση, στην περιοχή Παστίδα στη νήσο Ρόδο. Ο συλληφθείς θα παραπεμφθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συμπληρωματικές μηνύσεις καταθέτουν συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Μάτι-Τέμπη, «βδέλλες» και «ύαινες» – Ισοζύγιο της ντροπής

FOCUS: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Ελλάδα για «ανεπαρκή» μέτρα για τις φυσικές καταστροφές

Απίστευτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 24χρονη συνοδηγός σε ΙΧ που συγκρούστηκε με γάιδαρο

Νίκος Δένδιας: Πιστεύουμε στους πολίτες-οπλίτες – «Από τα αρχαία χρόνια την πόλη-κράτος την υπεράσπιζαν οι πολίτες της» – Πιστεύουμε στον ένοπλο πολίτη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr