Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανοί νεοναζί και απόγονοι ταγματασφαλιτών με ναζιστική σημαία στην Ακρόπολη

Γερμανοί νεοναζί και απόγονοι ταγματασφαλιτών με ναζιστική σημαία στην Ακρόπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι “εθνικιστές” όπως αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής, έδωσαν την ευκαιρία σε Γερμανούς νεοναζί να υψώσουν ναζιστικές σημαίες στον ιερό βράχο του Παρθενώνα, κάτι παραπάνω από 70 χρόνια μετά την αποχώρηση των δυνάμεων κατοχής από την Αθήνα. Πόσο “εθνικιστικό” μπορεί να είναι αυτό είναι μία συζήτηση που το μυαλό μονάχα ενός μονοκύτταρου της Χρυσής Αυγής μπορεί να χωνέψει.

nazi_akropoli

Οι Γερμανοί ” τουρίστες” ήταν προσκεκλημένοι της Χρυσής Αυγής και συμμετείχαν στην πορεία για τα Ίμια. Όπως φαίνεται και από τα προφίλ τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το τουρ στην Ακρόπολη, άνοιξαν και μία σημαία με τα ναζιστικά σύμβολά τους, απαθανατίζοντας τη στιγμή με φόντο τον Παρθενώνα. Η ευκαιρία τους δόθηκε φυσικά με την αμέριστη συνδρομή των κατά τα άλλα “πατριωτών” της Χρυσής Αυγής, που έδωσαν την ευκαιρία για μία κίνηση, την οποία στα χρόνια της κατοχής επέτρεπαν οι… ταγματασφαλίτες.

Η ομάδα Der Dritte Weg, ανέβασε στην ιστοσελίδα της φωτογραφίες από το ταξίδι των μελών της στην Αθήνα, τη συμμετοχή τους στην πορεία των Ιμίων αλλά και τις προκλήσεις στις οποίες προχώρησε, με τη σημαία τους στον Βράχο της Ακρόπολης.

Παράλληλα, στη σελίδα τους γίνονται αναφορές για το επεισόδιο με Έλληνες αντιφασίστες αλλά και τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Γλυφάδα: Χτύπησε τη γυναίκα του, τον καταδίωξε η αστυνομία και αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr