Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο καιρός το Πάσχα: Με λιακάδα το σούβλισμα του οβελία, με συννεφιά το φαγοπότι

Ο καιρός το Πάσχα: Με λιακάδα το σούβλισμα του οβελία,  με συννεφιά το φαγοπότι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Κυριακή του Πάσχα, Πάσχα,

Καλοκαιρία θα έχουμε τις πρώτες ώρες της ημέρας του Πάσχα και σούβλισμα του οβελία θα το κάνουμε με λιακάδα και καλό καιρό. Ωστόσο από το μεσημέρι τα πράγματα αλλάζουν και σε αρκετές περιοχές της χώρας θα βρέξει, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα .

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή του Πάσχα, από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη – Καιρός: Αραιές νεφώσεις οι οποίες στη Μακεδονία βαθμιαία και από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Το βράδυ ενδέχεται να βρέξει και στην ανατολική Μακεδονία. Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησσος – Καιρός: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και από το μεσημέρι στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν ανατολικοί και στο Ιόνιο θα φθάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος – Καιρός: Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη – Καιρός: Αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα και από τα δυτικά βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ οι οποίοι το βράδυ στα δυτικά θα γίνουν ανατολικοί. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα – Καιρός: Αραιές νεφώσεις οι οποίες το βράδυ στα βόρεια θα πυκνώσουν. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμού Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική – Καιρός: Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη – Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεταφορά αφρικανικής σκόνης: Συστάσεις της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας

Καιρός: Έρχεται… καλοκαίρι – Η πιο ζεστή μέρα με 27°C

Λασποβροχές και αφρικανική σκόνη: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, έως 24°C ο υδράργυρος

ΟΗΕ: Μεγάλη πιθανότητα το 2024 να είναι η πιο ζεστή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση την Κυριακή 17/3 το απόγευμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr