Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tην Τρίτη η νέα συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Tην Τρίτη η νέα συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η τρίτη κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες ορίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες για την Τρίτη το απόγευμα.

Η προηγούμενη διάσκεψη της Ολομέλειας πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή και ολοκληρώθηκε λίγο πριν κλείσει ο πρώτος και βασικός κύκλος των νομικών ζητημάτων και προχωρήσουν οι δικαστές σε ψηφοφορία σχετικά με το “παραδεκτό” των προσφυγών και του βάσιμου και έννομου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών.

Αν ξεπεραστεί ο “σκόπελος” των νομικών ζητημάτων τότε το Συμβούλιο της Επικρατείας θα προχωρήσει στα ζητήματα ουσίας όπως είναι η μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων του ΕΣΡ στον υπουργό Επικρατείας κάτι που με βάση την νομολογία του ΣτΕ είναι πιθανό να οδηγήσει στο να κριθεί ο νόμος Παππα αντισυνταγματικός.

Νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών

Παράλληλα, νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών πρόκειται να συζητηθούν ενώπιον του ΣτΕ την ερχόμενη Παρασκευή. Τις νέες αιτήσεις έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha, ΣΚΑΙ, Άλτερ Έγκο και η Κυπριακή εταιρεία «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), συμφερόντων του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων επικεντρώνονται στα πόθεν έσχες των διαγωνιζομένων, ενώ υποστηρίζεται ότι έγινε προσπάθεια από διαγωνιζόμενο να ανέβει όσο μπορεί το τίμημα των αδειών, ενώ,στρέφονται κατά αποφάσεων του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και ειδικότερα, κατά των αποφάσεων ανακήρυξης των 4 υπερθεματιστών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Ανδρουλάκης για υποκλοπές: «Ανοίγω και το κουτί της Πανδώρας για τον κ. Μητσοτάκη»

ΣΥΡΙΖΑ για απόφαση ΣτΕ ενημέρωσης Ανδρουλάκη: Άρχισε το «ξήλωμα» του παρακράτους της ΝΔ

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η μη ενημέρωση του Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές

Ισραήλ: Εγκρίθηκε νόμος που επιτρέπει την απαγόρευση της προβολής του «τρομοκρατικού» Al Jazeera

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr