Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη λόγω κακοκαιρίας

Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη λόγω κακοκαιρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Μαθητές, Σχολεία, Χιόνια,

Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη πολλά σχολεία της χώρας λόγω της κακοκαιρίας. Οι δήμοι ανακοινώνουν ότι οι μαθητές δεν θα κάνουν μαθήματα ενώ σε άλλες περιπτώσεις τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα.

Αναλυτικά τα σχολεία

Με απόφαση του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, λόγω των προβλημάτων και των ζημιών που δημιούργησαν οι έντονες βροχοπτώσεις, το Δημοτικό σχολείο Καλλονής και το Δημοτικό Σχολείο Κεραμίου θα παραμείνουν κλειστά και δεν θα λειτουργήσουν.

Επίσης με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Μία διδακτική ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, λόγω πρόβλεψης πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και συνεχιζόμενης χιονόπτωσης. Η ώρα προσέλευσης για τα νηπιαγωγεία θα είναι 9.20-9.30. Οι αίθουσες των σχολείων θα είναι κανονικά ανοιχτές από τις 8.15 το πρωί, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών και των ΚΤΕΛ Κοζάνης θα τροποποιηθούν αναλόγως.

Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου, τα σχολεία θα λειτουργήσουν ως εξής: ΔΕ Καμβουνίων – Λιβαδερού τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 2 ώρες αργότερα (10π.μ.), ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί. ΔΕ Βελβεντού τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 1 ώρα αργότερα (9.05 π.μ.). ΔΕ Σερβίων τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 1 ώρα αργότερα, ενώ τα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 2 ώρες αργότερα (λόγω μετακίνησης. μαθητών από άλλες Τοπικές Κοινότητες)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεταφορά αφρικανικής σκόνης: Συστάσεις της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας

Καιρός: Έρχεται… καλοκαίρι – Η πιο ζεστή μέρα με 27°C

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Λασποβροχές και αφρικανική σκόνη: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, έως 24°C ο υδράργυρος

ΟΗΕ: Μεγάλη πιθανότητα το 2024 να είναι η πιο ζεστή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr